Den vanskelige tiden!

Heisann!
Jeg har fått en del spørsmål om hvordan jeg hadde det på barneskolen fordi på den forrige bloggen jeg hadde, så skrev jeg litt om hvordan det var å ha blitt mobbet og hvordan jeg kom meg igjennom det! Hadde en utrolig vanskelig tid, spesielt i 6.. Men det meste er bra nå, har fått fler venner og jeg vet jeg kan stole på de! De stiller opp for meg når jeg har det vondt og vi snakker om det.

Historien starter i 1.klasse, og slutter i førsten av 7.klasse! Jeg startet på skolen da jeg var 6år, som alle andre. Jeg startet med vennene mine ifra barnehagen, vi var en klasse på 11stk. Alle trodde at det var en perfekt klasse, og ingenting galt kunne skje. Jeg hadde gått på skolen i noen måneder, så mistet folk lysten til å være med meg.. Jeg ble stengt ute, ingen ville ha meg med på kakken/har'n, gjemsel eller andre leker. Jeg var ikke verdt det! Det gikk to måneder med ingen venner, men en dag kom en av guttene i klassen bort til meg og spurte om jeg ville leke.. Selvfølgelig sa jeg ja! Etter den dagen var vi sammen hele tiden, jeg fikk t.o.m være med de andre å leke! Det varte i noen måneder, helt til jeg ble litt for revet med og startet å bestemme over de andre..

Ingen ville være med den skjefete politijenta, som jeg ble kalt.. Den eneste som faktisk ville være med meg, var den gutten som en dag kom bort til meg! Det første året på skolen hadde gått, og vi startet i 2.klasse.. Jeg var ikke gammel nok til å skjønne hva som skjedde, jeg trodde jo det skulle være sånn.. Det var liksom aldri noen spørsmål, jeg var jo bare lagd sånn? Det var hvertfall det jeg trodde.. I 2.klasse fikk jeg litt fler venner, så jeg hadde noen å være med hver dag! Et halvt år i 2.klasse var godt, da startet de eldre å plukke på meg.. Jeg var så rar, slem, sjefete og ingenting var bra med meg.. Jeg trodde det var sånn det skulle være, så jeg sa ikke ifra til noen! Jeg lot de som var eldre enn meg tråkke ned på meg, fordi jeg trodde det var sånn det skulle være.. 

3.klasse var det samme som 2.klasse, men jeg begynte å skjønne litt mer.. Hva de eldre sa og gjorde mot meg, hvorfor var de så slemme? Det var ikke så mye jeg kunne gjøre, jeg var jo bare en liten 3.klassing! En dag kom læreren min bort til meg og spurte hvordan jeg hadde det, og da svarte jeg at jeg ikke likte å være på skolen fordi de eldre var slemme mot meg.. Vi hadde faddere, men de tok nesten aldri ansvar og var ikke tilstede der for oss.. Det ble tatt opp på et møte blandt lærerne, og det ble tatt opp i de fire klassene som var på skolen! Det var stille i noen måneder, men folk klarte ikke å holde munn i lang tid.. Jeg ble fortsatt plukket på, alt det dumme skulle frem.. Ingenting av det gode ble tatt opp, jeg var bare dum og ingenting var bra med meg! 

Jeg begynte i 4.klasse og trodde at det skulle bli bedre, men det ble ikke noe bedre.. Nå var det de som var yngre som plukket på meg, de sa jeg var så rar, dum, stygg og jeg kunne ikke leke med noen! Det var ikke plass til meg, ikke engang på bursdager ble jeg invitert.. Ifra 1-3 så var jeg på 5 av 30bursdager, fordi ingen ville ha meg med. Det var denne gutten som en dag kom bort til meg, som gjorde det siste året på skolen bedre, jeg fikk komme i bursdager det siste året. Det var fler som hadde lyst å være med meg og jeg fikk litt fler venner! Det ble stille det siste halvåret og jeg fikk være med på nesten alt. Jeg hadde det gøy det siste halvåret og jeg gledet meg til vi skulle bytte skole.. 

5.klasse var rundt hjørne, sommeren hadde vært fin og jeg hadde vært med venner hele tiden! Det var ingenting som kunne bli bedre, jeg hadde fått meg venner og folk ville være med meg.. Første dagen på ny skole var skummel, men jeg hadde jo vennene mine(?).. Det var det jeg trodde, jeg var forstatt ikke så gammel så jeg var ikke helt sikker på hva som skjedde og ikke..  Jeg hadde fortsatt den gutten som gjorde alt lett for meg, men de andre var borte! Det var ingen som ville være med meg igjen.. Jeg var med denne gutten, men en dag kom det to jenter bort til meg! Jeg fikk endelig en jentebestevenn, og det var litt rart i starten fordi jeg var vant til å være med gutter.. Dette gjorde også alt mye lettere for meg, jeg ble fortsatt bedt i bursdager og det var fint.

5.klasse var et rart år, fordi jeg mistet venner og jeg fikk nye venner. Og det var mye som skjedde utenom skolen og vennene jeg hadde.. Jeg hadde begynt å skjønne litt mer og jeg lurte på hvorfor folk ikke ville ha meg med på ting, men jeg klarte aldri å finne et svar på det! Har enda ikke fått et ordentlig svar på hvorfor det var som det var.. Jeg begynte i 6.klasse og det føltes som om jeg gikk i 3.klasse igjen, nå var det blitt værre igjen.. Ingen ville ha meg med på ting og det var folk som begynte å kalle meg ting igjen, nå gjorde det vondt fordi jeg begynte å skjønne hva de sa og gjorde! Jeg mistet en av bestevennene mine oppi alt dette, jeg trodde at jeg var skada eller noe fordi ingen ville være med meg!

Det var slutten av 6.klasse og jeg fikk litt fler venner igjen, men det var fortsatt de som ikke ville meg annet enn vondt.. Det gjorde vondere og vondere, jeg trodde at det ikke skulle bli bra igjen og tenkte de værste tankene! Det var denne gutten som holdt meg oppe, han var der hele tiden og han er den eneste som vet hele historien fra den minste lille detalj. Jeg trodde at det var en mening med det, at jeg ikke skulle ha venner fordi jeg ikke var velkommen i verden.. Jeg hadde liksom ingen plass her! Jeg var helt nederst og jeg gruet meg til å starte i 7, men når vi begynte i 7. klasse ble plutselig alle stille. Det var ingen som sa noenting til meg lenger, og folk begynte å spørre om jeg ville finne på ting og jeg fikk flere venner!

Jeg hadde aldri snakket med noen om denne historien, ikke engang foreldrene mine visste om alt! Jeg var på en klassetur i oktober ifjor, og det var første gangen jeg noen gang har snakket om det.. Bestevenninnene mine hadde ikke peiling på at noe av det hadde skjedd, den eneste som visste om det var gutten som alltid har vært her! Han er en av mine bestevenner den dag idag, og jeg er utrolig takknemlig for at han aldri har gitt meg opp!♥ Jeg turte ikke snakke om det til hele klassen, men jeg snakket med noen og fikk de fleste til å gråte.. Jeg hadde aldri forventet å få en sånn respons, men jeg følte meg lettet og jeg har fått det mye bedre etterpå! Jeg snakket med mamma dagen etter og hun klarte ikke se på meg uten å gråte! Etter at jeg åpnet meg, har jeg fått fler gode venner og jeg har det mye bedre enn noen gang!  

Jeg har aldri hatt det bedre enn det jeg har nå! Og er utrolig takknemlig for alt mulig.. Dere må ikke tro at alt er helt perfekt og at alle liker meg osv, jeg har ikke sånn super duper mange venner nå heller, men jeg klarer meg med de jeg har! Fordi de er alltid her for meg om det skulle være noe, og jeg vet jeg kan stole på dem! Jeg vil bare takke alle som har vært hos meg igjennom alt! Og tusen takk til alle som er her for meg nå, det betyr så utrolig mye!:) Jeg er kjempe glad idere alle samme, dere aner virkelig ikke! 
- Har du en historie du vil fortelle, eller lurer du på noe? 

13 kommentarer


silje:-)
-04.01.2013 kl:20:06


oi, det er utrolig modig av deg å snakke sånn om det! stå på jente:-)
Cindy Veronica Eriksen
-04.01.2013 kl:20:07


silje:: tusen takk!:)
Anhthu Tran
-04.01.2013 kl:20:30


woow, utrolig tøft gjort av deg og dele dette! stå på, du er utrolig sterk ♥
Cindy Veronica Eriksen
-04.01.2013 kl:20:38


Anhthu Tran: tusen takk!<3
Chika Augustina -
-04.01.2013 kl:22:36


oiii så utrolig sterk historie!
mariebartram
-04.01.2013 kl:22:50


Utrolig modig gjort av deg, hadde aldri turt å gjøre det!

Fin blogg du har! :)
Cindy Veronica Eriksen
-04.01.2013 kl:23:15


mariebartram: tusen takk, vil prøve å gi mot til andre også!:) det blir som regel bra igjen.
Silje Merethe
-05.01.2013 kl:02:05


Utrolig modig av deg å skrive den her!
Cindy Veronica Eriksen
-05.01.2013 kl:02:06


Silje Merethe: tusen takk!
Tonje Nerkvern
-05.01.2013 kl:15:30


så modig gjort av deg, respekt!

fin blogg, og veldig fint design du har å :)
Cindy Veronica Eriksen
-05.01.2013 kl:15:37


Tonje Nerkvern: tusen takk! det betyr masse:)
Madde :3
-06.01.2013 kl:00:46


Jeg hadde en periode som begynte i 1 og slutta i 3... det var jo at broren min fikk alle guttene i klassa og han til og erte meg og prøve og banke meg... men hadde jo virkelige venner da.. men alle slutta nesten på skolen... men jeg står jo enda på med mobbinga... Stay strong <3
Nordlænningen
-26.05.2013 kl:22:19


Utruli bra og modig gjort! Husk nu Cindy at du e værdt mye, veldi gla i dæ! <3 e hær før dæ!

Skriv en ny kommentar

Design av:

INGVILD AASHEIM Publisert: 26.04.2012 Kl: 22:20 Postet i: Design5 - Lovely time 0 kommentarer { 0 } Video (Cindy Veronica Eriksen)
Video


Reisemenneske

Heisann!
Jeg har vært endel på tur i sommer, blandt annet i Molde.. Denne dagen var jeg på roadtrip med tre herlige gutter med navn Ola, Halvor og Stian. Tenkte derfor jeg skulle dele litt bilder med dere og se hva dere syntes :)

Den søte sjåføren vår, Ola
Var en helt utrolig utsikt, det var krystallklart vann og jeg måtte bare stoppe å ta bilder.

Se på det vannet da, omg!

Som dere ser, jeg ble den verste turisten på denne turen! Måtte ta bilder av alt mulig jeg så.Jeg er ingen fotograf, så bildene jeg tar blir ikke akkurat perfekte!
 - Hva syns du om bildene?
- Har du vært i Molde før?
Hadebra♥ 

Sommer

Heisann!
Jeg har savnet bloggen sykt nå idet siste, vurderer å begynne å blogge smått igjen.. Men jeg vet ikke hvor mye det kommer til å bli, og om det blir bra.. Har ikke peiling på hva bloggingen blir om, så om dere har noen forslag bare spytt ut :) Skal prøve å oppdatere dere på hva som skjer og ikke! Har skjedd endel siden sist, har blandt annet vært på leir, bestilt London tur og fått to herlige skapninger inn i hus(to fostersøsken).. To uker til jeg drar!

- Hva har du gjort hittil i ferien?
Hadebra ♥

Topp 5 sanger

Heisann!
Tenkte jeg skulle legge ut mine topp 5 favoritt sanger for øyeblikket.. Jeg beklager for at jeg ikke får lagt ut roomtour-videoen enda, men jeg får ikke redigert den.. Så jeg må nesten bare vente til jeg får en data det går ann å fikse på.. Her er hvertfall mine topp 5 favoritt sanger;

1. Justin Bieber - I Would
 
2. Lupe Fiasco & Guy Sebastian - Battle scars

3. R.I.O feat. Nicco - Party Shaker

4. Imagine Dragons - Demons

5. Eric Turner feat. Avicii - Dancing in my head

Dette er bare mine topp 5 favoritter.. Jeg hører på utrolig mange fler, men tenkte at det ikke er noe vits å legge ut fler enn 5!
- Hva syns du om sangene ?
Hadebra! 

Inspiration

Heisann!
Her er dagens inspirasjon;


- Hva syns du? 
Hadebra!

Inspiration

Heisann!
Jeg orker ikke blogge så mye nå om dagen.. Har så utrolig mye skolearbeid, så jeg kommer til å bruke tiden min på det istede for bloggen.. Jeg kan prøve å legge ut inspirasjonsinnlegg hver dag :) Her er dagens inspirasjon;


- Hva syns du? 
Hadebra!

Uptate

Heisann!
Skulle si ifra at det ikke blir noe blogging idag, fordi jeg drar å griller med familien nå.. Og når jeg kommer hjem, må jeg øve til framføring som jeg skal ha imorra..

Er ikke sikker på når videoen blir lagt ut, men jeg skal legge den ut så fort jeg får data! :) 
- Hva skal du idag? 
Hadebra!

Inspiration

Heisann!
Jeg får ikke blogget så mye idag, fordi jeg skal på øvelsekjøringskurs.. Også har jeg ingen data-.- Jeg skal prøve å filme en "roomtour" video når jeg kommer hjem fra kurset! Legger den mest trolig ut imorra :) Over til overskriften, her er dagens inspirasjon;


- Hva syns du? 
Hadebra!

VIDEO?!

Heisann!
Jeg har fått endel spørsmål om jeg kan lage fler videoer, og selvfølgelig kan jeg det :) Jeg har ikke peiling på hvordan video jeg skal lage, så må nesten få litt hjelp hvis jeg skal ha mer videoblogger..
Har sett at det er veldig populært å lage sånn kvelds/morgens rutine, roomtour, sminke og månedens favorittervideo.. Vil dere at jeg skal lage en slik video, bare si ifra! 
- Hvordan video skal jeg lage? 
Hadebra!

Tre søte frisyrer..

Heisann!
Jeg er ikke en super flink frisør, men jeg har prøvd å lage noen frisyrer som er veldig enkle å lage.. Alle frisyrene er fletter, og jeg syns alle sammen er veldig søte egentlig! Håper dere syns det samme..
Nr.1; Vanlig sideflette, men litt mer "pyntet".. Du kan velge selv om du vil ha sløyfe, blomst eller bare en vanlig strikk! Jeg syns det ble litt søtt med en liten sløyfe, så tok det istede for en vanlig strikk!
Nr.2; Vanlig flette, som er litt "rotete".. Jeg er ikke så veldig flink til å flette bak hodet, som dere ser.. Men jeg prøvde ihvertfall:) Her kan du også velge om du vil pynte litt mer eller bare ha det vanlig sånn som jeg har..

Nr.3; Dott, som er laget av fletten.. Her har jeg bare tatt fletten og snurret rundt, og satt fast med en strikk(man kan også bruke spenner).. Her kan du også velge å pynte litt mer, eller bare la den være enkel.. Jeg syns begge deler er veldig søtt!
- Hva syns du? 
Hadebra!

Inspiration

Heisann!
Fikk ikke blogget noe igår fordi jeg var i Oslo å spilte kamper, kom ikke hjem føre utpå kvelden.. Jeg var så utrolig sliten når vi kom hjem, så jeg orket rett og slett ikke.. Derfor skal jeg prøve å blogge litt mer idag :) Dagens inspirasjon;


- Hva syns du? 
Hadebra!