Den vanskelige tiden! - svar

Heisann! 
Etter at jeg la ut innlegget om hvordan barneskolen var, har jeg fått veldig god respons.. Blandt annet har bestevenninna mi lagt ut et innlegg om det på bloggen sin! >TRYKK< Tusen takk til alle dere som har kommentert og sånn, det betyr utrolig mye :)


Jeg vil prøve å dype meg mer inn i temaet mobbing. Jeg fikk litt inspirasjon til å gå mer inn i dette her etter at bestevenninnen min postet >dette< innlegget på bloggen sin. Jeg fikk vite om det i oktober i fjor og det å vite at bestevenninnen min har gått gjennom alt det der har fått meg til å virkelig få opp øynene. 


Det er mange ting som går under kategorien Mobbing. Selv har jeg aldri blitt mobbet, og aldri oppfordret eller mobbet selv. Det er jeg sinnsykt glad og stolt over at jeg ikke har gjort. Folk som mobber tror jeg innerst inne har det vondt. De føler seg bedre med å plage og erte andre. De føler seg bedre med å dra ned og fryse ut andre. Mobbing er en dum ting for psykisk vold, noen ganger kan det også være fysisk. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor en person ønsker å pine og gjøre en annen vondt. Jeg skjønner ikke at noen har hjertet til det.
De som mobber tror jeg innerst inne har sinnsykt dårlig selvtillit. Jeg sier ikke at det er en unnskyldning for å mobbe, slett ikke? men ting kan være vanskelig for de også. Det handler om å prate sammen. Å si i fra til andre hvis man blir mobbet. Å si i fra til andre hvis du ser noen blir mobbet. Prat om det, og ikke gå å hold det inne i deg. Det er en vanskelig ting, å prate om vanskelige problemer. Jeg tror det hjelper ganske mye, og få snakket om det. Jeg vet at det er utrolig vanskelig å snakke ut om akkurat dette her, det fant jeg ut via bestevenninnen min og det kan ta sin tid før de faktisk er helt klare og åpne for det. Men jeg oppfordrer alle som blir mobbet der ute å snakke med noen om det, selv om det er veldig vanskelig kommer dere til å føle mye bedre når du faktisk har fått ut det du har holdt inni deg så lenge. 
308395_254649037910404_104776742897635_680617_506234239_n_large


Tusen takk til verdens beste venninne, Helene!♥
Hadebra! 

5 kommentarer


Kjersti
-09.01.2013 kl:15:50


tårer i øynene <3
Silje :-)
-09.01.2013 kl:15:52


du har en utrolig bestevenninne!<3
Cindy Veronica Eriksen
-09.01.2013 kl:15:54


Silje :: ja, ikke sant? :)
Ozygirlza
-09.01.2013 kl:16:26


Aw, rørende!
marte
-09.01.2013 kl:16:29


hei så fi blogg se gjerne min blogg hvis du føller meg så føller jeg deg<3

marte

Skriv en ny kommentar

Design av:

INGVILD AASHEIM Publisert: 26.04.2012 Kl: 22:20 Postet i: Design5 - Lovely time 0 kommentarer { 0 } Video (Cindy Veronica Eriksen)
Video


Reisemenneske

Heisann!
Jeg har vært endel på tur i sommer, blandt annet i Molde.. Denne dagen var jeg på roadtrip med tre herlige gutter med navn Ola, Halvor og Stian. Tenkte derfor jeg skulle dele litt bilder med dere og se hva dere syntes :)

Den søte sjåføren vår, Ola
Var en helt utrolig utsikt, det var krystallklart vann og jeg måtte bare stoppe å ta bilder.

Se på det vannet da, omg!

Som dere ser, jeg ble den verste turisten på denne turen! Måtte ta bilder av alt mulig jeg så.Jeg er ingen fotograf, så bildene jeg tar blir ikke akkurat perfekte!
 - Hva syns du om bildene?
- Har du vært i Molde før?
Hadebra♥ 

Sommer

Heisann!
Jeg har savnet bloggen sykt nå idet siste, vurderer å begynne å blogge smått igjen.. Men jeg vet ikke hvor mye det kommer til å bli, og om det blir bra.. Har ikke peiling på hva bloggingen blir om, så om dere har noen forslag bare spytt ut :) Skal prøve å oppdatere dere på hva som skjer og ikke! Har skjedd endel siden sist, har blandt annet vært på leir, bestilt London tur og fått to herlige skapninger inn i hus(to fostersøsken).. To uker til jeg drar!

- Hva har du gjort hittil i ferien?
Hadebra ♥

Topp 5 sanger

Heisann!
Tenkte jeg skulle legge ut mine topp 5 favoritt sanger for øyeblikket.. Jeg beklager for at jeg ikke får lagt ut roomtour-videoen enda, men jeg får ikke redigert den.. Så jeg må nesten bare vente til jeg får en data det går ann å fikse på.. Her er hvertfall mine topp 5 favoritt sanger;

1. Justin Bieber - I Would
 
2. Lupe Fiasco & Guy Sebastian - Battle scars

3. R.I.O feat. Nicco - Party Shaker

4. Imagine Dragons - Demons

5. Eric Turner feat. Avicii - Dancing in my head

Dette er bare mine topp 5 favoritter.. Jeg hører på utrolig mange fler, men tenkte at det ikke er noe vits å legge ut fler enn 5!
- Hva syns du om sangene ?
Hadebra! 

Inspiration

Heisann!
Her er dagens inspirasjon;


- Hva syns du? 
Hadebra!

Inspiration

Heisann!
Jeg orker ikke blogge så mye nå om dagen.. Har så utrolig mye skolearbeid, så jeg kommer til å bruke tiden min på det istede for bloggen.. Jeg kan prøve å legge ut inspirasjonsinnlegg hver dag :) Her er dagens inspirasjon;


- Hva syns du? 
Hadebra!

Uptate

Heisann!
Skulle si ifra at det ikke blir noe blogging idag, fordi jeg drar å griller med familien nå.. Og når jeg kommer hjem, må jeg øve til framføring som jeg skal ha imorra..

Er ikke sikker på når videoen blir lagt ut, men jeg skal legge den ut så fort jeg får data! :) 
- Hva skal du idag? 
Hadebra!

Inspiration

Heisann!
Jeg får ikke blogget så mye idag, fordi jeg skal på øvelsekjøringskurs.. Også har jeg ingen data-.- Jeg skal prøve å filme en "roomtour" video når jeg kommer hjem fra kurset! Legger den mest trolig ut imorra :) Over til overskriften, her er dagens inspirasjon;


- Hva syns du? 
Hadebra!

VIDEO?!

Heisann!
Jeg har fått endel spørsmål om jeg kan lage fler videoer, og selvfølgelig kan jeg det :) Jeg har ikke peiling på hvordan video jeg skal lage, så må nesten få litt hjelp hvis jeg skal ha mer videoblogger..
Har sett at det er veldig populært å lage sånn kvelds/morgens rutine, roomtour, sminke og månedens favorittervideo.. Vil dere at jeg skal lage en slik video, bare si ifra! 
- Hvordan video skal jeg lage? 
Hadebra!

Tre søte frisyrer..

Heisann!
Jeg er ikke en super flink frisør, men jeg har prøvd å lage noen frisyrer som er veldig enkle å lage.. Alle frisyrene er fletter, og jeg syns alle sammen er veldig søte egentlig! Håper dere syns det samme..
Nr.1; Vanlig sideflette, men litt mer "pyntet".. Du kan velge selv om du vil ha sløyfe, blomst eller bare en vanlig strikk! Jeg syns det ble litt søtt med en liten sløyfe, så tok det istede for en vanlig strikk!
Nr.2; Vanlig flette, som er litt "rotete".. Jeg er ikke så veldig flink til å flette bak hodet, som dere ser.. Men jeg prøvde ihvertfall:) Her kan du også velge om du vil pynte litt mer eller bare ha det vanlig sånn som jeg har..

Nr.3; Dott, som er laget av fletten.. Her har jeg bare tatt fletten og snurret rundt, og satt fast med en strikk(man kan også bruke spenner).. Her kan du også velge å pynte litt mer, eller bare la den være enkel.. Jeg syns begge deler er veldig søtt!
- Hva syns du? 
Hadebra!

Inspiration

Heisann!
Fikk ikke blogget noe igår fordi jeg var i Oslo å spilte kamper, kom ikke hjem føre utpå kvelden.. Jeg var så utrolig sliten når vi kom hjem, så jeg orket rett og slett ikke.. Derfor skal jeg prøve å blogge litt mer idag :) Dagens inspirasjon;


- Hva syns du? 
Hadebra!