Linkerunde?

Heisann!
Jeg har litt lyst til å starte en linkerunde, velge ut 3-4blogger kanskje.. Det eneste du må gjøre er å kommentere at du er med, og litt om hvorfor jeg skal linke deg :) 

Håper å få lese din blogg, og kanskje du får linkingen? 
- Hvorfor fortjener du linkingen? 
Hadebra! 

13 kommentarer


Sifre
-20.01.2013 kl:17:06


Vi er med :-) Akkurat hvorfor er jeg usikker på, men vi vil veldig gjerne bli linket slik at fler kan se bloggen vår, som betyr at vi får fler tilbakemeldinger. Vi elsker å få tilbakemeldinger på bildene, teksten og antrekkene våre! :-D
ezel - helene og michelle
-20.01.2013 kl:17:07


vi er med :-) vi jobber utrolig hardt med bloggen, og setter av så utrolig mange timer til å jobbe med den!
Celine Skarstein ~
-20.01.2013 kl:17:14


Jeg er med! Jeg vil at du skal linke meg fordi jeg tror jeg hadde utviklet meg mer, og fått mer inspirasjon hvis jeg fikk flere lesere. :-)
pappasdatter
-20.01.2013 kl:17:23


Jeg er meeeed :) vil at du skal linke meg rett og slett fordi jeg ønsker at flere skal se bloggen min :)
juliavictoria
-20.01.2013 kl:17:24


Jeg vil gjerne bli linket. Jeg er en aktiv blogger, som vil si 2-5 innlegg om dagen etter hvor mye jeg har på hjerte, hehe. I tillegg tar jeg meg god tid til leserne mine ved å svare og kommentere tilbake. Og da prøver jeg å gi gode kommentarer som gir mening og ikke bare si "fin blogg" helt random. Jeg blogger om hverdag, outfit & sminke og ting jeg liker, salg på klær og div. Jeg hjelper også leserne med å få lesere ved linkerunde og anbefalinger, noe som er viktig synes jeg :)
Cindy Veronica Eriksen
-20.01.2013 kl:17:27


juliavictoria: utrolig bra svar!
juliavictoria
-20.01.2013 kl:17:31


Takk :D
HELGA STRANDÅ KRISTIANSEN
-20.01.2013 kl:17:33


Jeg har kjempelyst å bli linket! Bruker mye tid og føler selv jeg lager innlegg som folk har av interesse. Blogger for det meste om det andre vil si er overfladisk, mote og skjønnhet! Håper du tar en titt :-D
Cindy Veronica Eriksen
-20.01.2013 kl:17:36


HELGA STRANDÅ KRISTIANSEN: det gjør jeg nok, elsker bloggen din:)
Nina Bentsen
-20.01.2013 kl:18:58


JEG ER MED!!
miinemor
-20.01.2013 kl:19:08


Jeg er med! ♥♥
Helene Moseby
-20.01.2013 kl:21:26


Jeg er med, og jeg syns jeg burde bli linket er fordi jeg vil at flere skal vite om bloggen og alltid koselig med nye lesere :)
Cindy Veronica Eriksen
-20.01.2013 kl:21:28


Helene Moseby: tihi, søteste!

Skriv en ny kommentar

Design av:

INGVILD AASHEIM Publisert: 26.04.2012 Kl: 22:20 Postet i: Design5 - Lovely time 0 kommentarer { 0 } Video (Cindy Veronica Eriksen)
Video


Reisemenneske

Heisann!
Jeg har vært endel på tur i sommer, blandt annet i Molde.. Denne dagen var jeg på roadtrip med tre herlige gutter med navn Ola, Halvor og Stian. Tenkte derfor jeg skulle dele litt bilder med dere og se hva dere syntes :)

Den søte sjåføren vår, Ola
Var en helt utrolig utsikt, det var krystallklart vann og jeg måtte bare stoppe å ta bilder.

Se på det vannet da, omg!

Som dere ser, jeg ble den verste turisten på denne turen! Måtte ta bilder av alt mulig jeg så.Jeg er ingen fotograf, så bildene jeg tar blir ikke akkurat perfekte!
 - Hva syns du om bildene?
- Har du vært i Molde før?
Hadebra♥ 

Sommer

Heisann!
Jeg har savnet bloggen sykt nå idet siste, vurderer å begynne å blogge smått igjen.. Men jeg vet ikke hvor mye det kommer til å bli, og om det blir bra.. Har ikke peiling på hva bloggingen blir om, så om dere har noen forslag bare spytt ut :) Skal prøve å oppdatere dere på hva som skjer og ikke! Har skjedd endel siden sist, har blandt annet vært på leir, bestilt London tur og fått to herlige skapninger inn i hus(to fostersøsken).. To uker til jeg drar!

- Hva har du gjort hittil i ferien?
Hadebra ♥

Topp 5 sanger

Heisann!
Tenkte jeg skulle legge ut mine topp 5 favoritt sanger for øyeblikket.. Jeg beklager for at jeg ikke får lagt ut roomtour-videoen enda, men jeg får ikke redigert den.. Så jeg må nesten bare vente til jeg får en data det går ann å fikse på.. Her er hvertfall mine topp 5 favoritt sanger;

1. Justin Bieber - I Would
 
2. Lupe Fiasco & Guy Sebastian - Battle scars

3. R.I.O feat. Nicco - Party Shaker

4. Imagine Dragons - Demons

5. Eric Turner feat. Avicii - Dancing in my head

Dette er bare mine topp 5 favoritter.. Jeg hører på utrolig mange fler, men tenkte at det ikke er noe vits å legge ut fler enn 5!
- Hva syns du om sangene ?
Hadebra! 

Inspiration

Heisann!
Her er dagens inspirasjon;


- Hva syns du? 
Hadebra!

Inspiration

Heisann!
Jeg orker ikke blogge så mye nå om dagen.. Har så utrolig mye skolearbeid, så jeg kommer til å bruke tiden min på det istede for bloggen.. Jeg kan prøve å legge ut inspirasjonsinnlegg hver dag :) Her er dagens inspirasjon;


- Hva syns du? 
Hadebra!

Uptate

Heisann!
Skulle si ifra at det ikke blir noe blogging idag, fordi jeg drar å griller med familien nå.. Og når jeg kommer hjem, må jeg øve til framføring som jeg skal ha imorra..

Er ikke sikker på når videoen blir lagt ut, men jeg skal legge den ut så fort jeg får data! :) 
- Hva skal du idag? 
Hadebra!

Inspiration

Heisann!
Jeg får ikke blogget så mye idag, fordi jeg skal på øvelsekjøringskurs.. Også har jeg ingen data-.- Jeg skal prøve å filme en "roomtour" video når jeg kommer hjem fra kurset! Legger den mest trolig ut imorra :) Over til overskriften, her er dagens inspirasjon;


- Hva syns du? 
Hadebra!

VIDEO?!

Heisann!
Jeg har fått endel spørsmål om jeg kan lage fler videoer, og selvfølgelig kan jeg det :) Jeg har ikke peiling på hvordan video jeg skal lage, så må nesten få litt hjelp hvis jeg skal ha mer videoblogger..
Har sett at det er veldig populært å lage sånn kvelds/morgens rutine, roomtour, sminke og månedens favorittervideo.. Vil dere at jeg skal lage en slik video, bare si ifra! 
- Hvordan video skal jeg lage? 
Hadebra!

Tre søte frisyrer..

Heisann!
Jeg er ikke en super flink frisør, men jeg har prøvd å lage noen frisyrer som er veldig enkle å lage.. Alle frisyrene er fletter, og jeg syns alle sammen er veldig søte egentlig! Håper dere syns det samme..
Nr.1; Vanlig sideflette, men litt mer "pyntet".. Du kan velge selv om du vil ha sløyfe, blomst eller bare en vanlig strikk! Jeg syns det ble litt søtt med en liten sløyfe, så tok det istede for en vanlig strikk!
Nr.2; Vanlig flette, som er litt "rotete".. Jeg er ikke så veldig flink til å flette bak hodet, som dere ser.. Men jeg prøvde ihvertfall:) Her kan du også velge om du vil pynte litt mer eller bare ha det vanlig sånn som jeg har..

Nr.3; Dott, som er laget av fletten.. Her har jeg bare tatt fletten og snurret rundt, og satt fast med en strikk(man kan også bruke spenner).. Her kan du også velge å pynte litt mer, eller bare la den være enkel.. Jeg syns begge deler er veldig søtt!
- Hva syns du? 
Hadebra!

Inspiration

Heisann!
Fikk ikke blogget noe igår fordi jeg var i Oslo å spilte kamper, kom ikke hjem føre utpå kvelden.. Jeg var så utrolig sliten når vi kom hjem, så jeg orket rett og slett ikke.. Derfor skal jeg prøve å blogge litt mer idag :) Dagens inspirasjon;


- Hva syns du? 
Hadebra!