Anbefalinger


Topp 5 sanger

Heisann!
Tenkte jeg skulle legge ut mine topp 5 favoritt sanger for øyeblikket.. Jeg beklager for at jeg ikke får lagt ut roomtour-videoen enda, men jeg får ikke redigert den.. Så jeg må nesten bare vente til jeg får en data det går ann å fikse på.. Her er hvertfall mine topp 5 favoritt sanger;

1. Justin Bieber - I Would
 
2. Lupe Fiasco & Guy Sebastian - Battle scars

3. R.I.O feat. Nicco - Party Shaker

4. Imagine Dragons - Demons

5. Eric Turner feat. Avicii - Dancing in my head

Dette er bare mine topp 5 favoritter.. Jeg hører på utrolig mange fler, men tenkte at det ikke er noe vits å legge ut fler enn 5!
- Hva syns du om sangene ?
Hadebra! 

Favoritter - Sminke

Heisann! 
Tenkte jeg skulle legge ut et favoritter innlegg til, siden det er en stund siden sist.. Jeg beklager for dårlig kvalitet på bildene, men jeg tok de med telefonen siden jeg ikke har kameraet mitt her og data'n er på rep! Her er favorittene mine innenfor sminke;

Øyenskygger og rouge..

Gull/sølv og sølv øyenskygge..

Vinrød og en knall rød leppestift..
Dette er mine favoritter innenfor sminke nå for øyeblikket, siden jeg egentlig ikke bruker så mye sminke har jeg heller ikke så mange favoritter! Jeg vil også anbefale dere å kjøpe sminke fra Mary Kay om du ikke allerede har sminke derifra.. 
- Hva syns du?
Hadebra!

Wants from nelly.com

Heisann!
Siden jeg blogger fra telefonen, fikk jeg ikke med linker.. Det beklager jeg, men her kommer noe av det som er på ønskelista mi fra nelly.com for tiden;

Tubetopp - 59kr
BH og truse - 399kr

BH og truse - 399kr

Kjole - 499kr

Kjole - 549kr

Kjole - 599kr

Maxidress - 699kr

Kjole - 599kr

Kjole - 599kr

Kjole - 699kr
Skulle ønske jeg hadde penger i lommeboka mi :) 
- Hva syns du?
- Ønsker du deg noe fra nelly.com?
Hadebra!

Topp 5

Heisann!
Har fått et par spørsmål om jeg kan legge ut spillelisten min, men jeg har egentlig ingen fast spilleliste.. Så jeg tenkte jeg skulle legge ut mine topp 5 favoritt sanger :) Det har ikke noe å si hvilket nr. sangene har, fordi jeg digger alle 5 like mye.. Hører på de hele tiden, og får ikke nok av de! Anbefaler dere å høre ^^
1. Mohombi - In Your Head 

Jeg har egentlig hørt på denne sangen helt siden den kom ut, og elsker den mer og mer.. Kjenner meg liksom sånn igjen i sangen! 

2. Justin Bieber - Fall


Som de fleste vet så er jeg den største belieberen du kan få tak i.. Elsker så og si alle sangene hans, men denne er spesiell!

3. One Direction . They Don't Know About Us

Det er ikke nok med å være JB fan.., må elske 1D også.. Jeg kan rett og slett ikke beskrive denne sangen, bare at den er utrolig fin!

4. Pitbull feat. The Wanted - Have Some Fun

Jeg digger denne sangen, mer er det ikke å si..

5. Macklemore & Ryan Lewis feat. Wanz - Thrift Shop

En av gutta i klassen fikk meg hekta på denne sangen. først hatet jeg den.. Men nå, ehe! Jeg får ikke nok ;)
- Hva er dine favoritt sanger? 
Hadebra! 

Linkerunde!

Heisann!
Jeg hadde egentlig planer om å linke til bloggene som vant igår, men jeg hadde ingen data.. Dette er fordi den jeg bruker når jeg er hos pappa har blitt sendt på rep.. Derfor snylter jeg litt nå når jeg er hos min kjære bestevenn! Skal prøve å blogge fra mobilen de neste dagene, men er ikke sikker om jeg orker hver dag.. Hater egentlig mobilinnlegg! De fleste som har linkerunde pleier å bruke random.org, men jeg valgte å ta ut fire bloggere som jeg skal linke :) Hadde lyst å velge selv, utifra hvordan jeg likte bloggene og sånn.. Så da håper jeg dere blir fornøyde!

1. Ida Pettersen
 
Jeg syns hun er utrolig flink til å blogge, hun er kjempe søt og designet hennes er ryddig og fint! Anbefaler deg å ta en titt :)
2. Helga Strandaa Kristiansen 

Jeg elsker bloggen hennes, hun er super flink til å blogge og hun skriver innteresant! Hun er også en kjempe søt jente. Bloggen og designet er kjempe fint. Anbefaler deg å ta en titt :)
3. Helene Moseby

 Som dere sikkert alle vet så er dette bestevenninna mi, men det er ikke derfor jeg velger å linke henne! Hun er super duper søt, og kjempe flink til å blogge. Hun skreiv også en ganske god grunn til å trekke henne. Syns hun har et ryddig og ganske søtt design! Jeg anbefaler deg å ta en titt :)
4. Celine Skarstein

Jeg syns hun er kjempe flink til å blogge, har blitt avhengig av bloggen hennes! Seriøst, hun er en av de søteste jeg har sett på lenge. Designet er fint og ryddig. Anbefaler deg å ta en titt :)
Ble du en av de heldige som fikk linking?
- Leser du noen av disse bloggene? 
Hadebra! 

Just quotes

Heisann!
Jeg surfet litt på tumblr, og fant noen ganske søte quotes som jeg likte.. Tenkte jeg skulle dele dem med dere, og se hva dere syntes :)

♥ I want the fairy tale.
♥ People will hate you, rate you, shake you, and break you. But how strong you stand is what makes you.
♥ It's not who you are that holds you back, it's who you think you're not.
 ♥ Dear forever.. You didn't last!

- Hva syns du? 
Hadebra! 

Just girly things

Heisann!
Jeg beklager for at jeg ikke fikk blogget igår, men jeg har ingen data hos mamma nå.. Det har vært en sånn elektriker eln hos oss og sjekka strømmen osv, så var det noe feil med kontaktene på rommet mitt.. Vet ikke helt når jeg får data igjen, men blogger hvertfall når jeg er hos pappa :) Tenkte jeg skulle starte med "just girly things"? Bare elsker girly things! Om du ikke har vært innom sidene, anbefaler jeg deg å ta deg en tur inn på en av sidene, de er drit bra..
 

- Hva syns du om "just girly things"?
Hadebra!