Hverdag


London innlegg, kommer

Heisann!
Jeg beklager for ikke å ha blogget noe på en stund, men har hatt mye å gjøre.. Vært i London, og rett på skolen etter det.. Jeg skal prøve å legge ut et London innlegg etterpå eller imorra:)

- Hva har dere gjort de siste dagene?
- Går du på skolen?
Hadebra

Heartbroken

Heisann!
Har du noen gang tenkt over hva du har sakt eller tenkt om en person, har du noen gang vært med på å knuse en person? Jeg vil gjerne ta opp et vanskelig tema, nemlig det å være helt knust.. Hvis du har lest bloggen min før, vet du hva jeg gikk igjennom i barndommen min! Det gikk ikke en dag uten at jeg ble mobbet, og dette knuste meg den dagen jeg åpnet meg for vennene mine.. Det var en stor lettelse, men det var først da jeg forsto hva som hadde skjedd! Jeg gråt i flere dager, men jeg visste at jeg hadde vennene mine og at ting ville gå bra.. Jeg har hatt det kjempe bra den siste tiden, men igår skjedde det verste som kunne skjedd.. Og jeg vet ikke om jeg kan fikse det igjen, derfor angrer jeg virkelig på det jeg gjorde! Jeg sa ting jeg ikke skulle sakt, og jeg angrer stort.. Jeg ødela meg selv, og nå tenker jeg bare hvorfor jeg sa og gjorde det jeg gjorde.. Det hadde den verste konsekvensen jeg kan tenke meg, og jeg mistet den jeg elsker mest her i verden.. - Har du noen gang blitt knust?
Hadebra ♥ 

Reisemenneske

Heisann!
Jeg har vært endel på tur i sommer, blandt annet i Molde.. Denne dagen var jeg på roadtrip med tre herlige gutter med navn Ola, Halvor og Stian. Tenkte derfor jeg skulle dele litt bilder med dere og se hva dere syntes :)

Den søte sjåføren vår, Ola
Var en helt utrolig utsikt, det var krystallklart vann og jeg måtte bare stoppe å ta bilder.

Se på det vannet da, omg!

Som dere ser, jeg ble den verste turisten på denne turen! Måtte ta bilder av alt mulig jeg så.Jeg er ingen fotograf, så bildene jeg tar blir ikke akkurat perfekte!
 - Hva syns du om bildene?
- Har du vært i Molde før?
Hadebra♥ 

Sommer

Heisann!
Jeg har savnet bloggen sykt nå idet siste, vurderer å begynne å blogge smått igjen.. Men jeg vet ikke hvor mye det kommer til å bli, og om det blir bra.. Har ikke peiling på hva bloggingen blir om, så om dere har noen forslag bare spytt ut :) Skal prøve å oppdatere dere på hva som skjer og ikke! Har skjedd endel siden sist, har blandt annet vært på leir, bestilt London tur og fått to herlige skapninger inn i hus(to fostersøsken).. To uker til jeg drar!

- Hva har du gjort hittil i ferien?
Hadebra ♥

Uptate

Heisann!
Skulle si ifra at det ikke blir noe blogging idag, fordi jeg drar å griller med familien nå.. Og når jeg kommer hjem, må jeg øve til framføring som jeg skal ha imorra..

Er ikke sikker på når videoen blir lagt ut, men jeg skal legge den ut så fort jeg får data! :) 
- Hva skal du idag? 
Hadebra!

Tre søte frisyrer..

Heisann!
Jeg er ikke en super flink frisør, men jeg har prøvd å lage noen frisyrer som er veldig enkle å lage.. Alle frisyrene er fletter, og jeg syns alle sammen er veldig søte egentlig! Håper dere syns det samme..
Nr.1; Vanlig sideflette, men litt mer "pyntet".. Du kan velge selv om du vil ha sløyfe, blomst eller bare en vanlig strikk! Jeg syns det ble litt søtt med en liten sløyfe, så tok det istede for en vanlig strikk!
Nr.2; Vanlig flette, som er litt "rotete".. Jeg er ikke så veldig flink til å flette bak hodet, som dere ser.. Men jeg prøvde ihvertfall:) Her kan du også velge om du vil pynte litt mer eller bare ha det vanlig sånn som jeg har..

Nr.3; Dott, som er laget av fletten.. Her har jeg bare tatt fletten og snurret rundt, og satt fast med en strikk(man kan også bruke spenner).. Her kan du også velge å pynte litt mer, eller bare la den være enkel.. Jeg syns begge deler er veldig søtt!
- Hva syns du? 
Hadebra!

Kose fredag!

Heisann! 
Idag tidlig når jeg våknet, bestemte jeg meg for å ha en avslappende fredag.. Og ha litt tid for meg selv :) Startet dagen med et forfriskende bad, og nå skal jeg kose meg helt innpakket i dyna mi med en film på TV'n!

Siden jeg er alene hjemme til kl.4, tenkte jeg og bare skru meg selv helt av for alt rundt meg og bare slappe av.. Blogger mer ikveld! 
- Hva skal du idag?
- Har du dager du bare skrus helt av?

Hadebra!

Uptate

Heisann! 
Jeg har hatt en utrolig daffedag idag, derfor har jeg ikke blogget noe før nå.. Skal snart på trening så vi får se om jeg orker å poste et innlegg når jeg kommer hjem.. En av en million ting som er godt med ferie^^ Jeg kan gjøre hva jeg vil!

-Hva har du gjort idag? 
Hadebra!

Skoleball 2013

Heisann! 
Nå har bildene ifra ballet blitt lagt ut, så tenkte jeg kunne legge ut noen av de.. Bildene læreren min tok av meg og vennene mine, har jeg ikke fått enda.. Så de legger jeg mest trolig ut når jeg får dem, om de er fine og vi ikke ser ræva ut..Kveldens hoaster, Herman og Håkon!


Jentenes tale ble holdt av to kjekke gutter med navn Isak og Martin!


Guttenes tale ble holdt av to søte jenter med navn Sina og Benedicte!


Hoastene ble litt classy og fikk på seg dressene!- Har du hatt skoleball?
Hadebra! 

Bestfriend

Heisann!
Nå sitter jeg hjemme med Helene og venter på at klokka skal bli to.. Da drar vi til Sverige med Mariel, for å shoppe litt og spise :) Overskriften er egentlig om meg og Helene, hadde lyst å lage et lite innlegg om hvor glad jeg er i henne!  Tenkte å legge ut begge bestfriend tag videoene og noen bilder av oss.. Har vært bestevenner i snart 2år, og gleder meg til flere minner med den herligste jenta jeg har møtt!

  

- Hva skal du idag?
Hadebra! 

I det siste..

Heisann!
Jeg beklager utrolig for at jeg ikke har blogget noe de siste dagene., men jeg har hatt så utrolig mye skolearbeid.. Derfor har jeg prioritert skolen føre bloggen, men nå har jeg ferie og skal prøve å blogge bedre i ferien :) De siste dagene har egentlig vært vedig kjedelige., men igår var jeg på skoleball og det var litt stas.. Det er litt kjedelig at det var mitt siste skoleball, og at jeg så absolutt ikke var fornøyd med ballet idet hele tatt! Men får gjøre andre ting som er gøy istede! Slenger med et bilde fra igår også;

Jeg sitter nå hos Helene og skal sove her inatt! Vi har tenkt å filme "Bestfriend Tag #2" videoen ikveld etter idol, så får vi se om vi får postet den ikveld ellr imorgen.. Skal prøve å redigere den og lagt den ut ikveld! 
- Hva skal du ikveld?
Hadebra!

Uptate

Heisann!
Jeg har som sakt vært barnevakt hele helga, noe som har vært greit slitsomt.. Jentene har vært veldig snille da, så det har hjulpet! Men det er utro fælt å stå opp så tidlig i helga når man er vant til å sove til hvertfall 12.. Har hatt det koslig da, på fredag var vi på ridning og så på Lone.. På lørdag var Lone i bursdag så jeg hadde noen timer med Ella alene, og når Lone kom hjem ifra bursdagen så var det barnetv og vi spiste pizza..

Nå sitter vi å ser på barnetv, og koser oss med popkorn :)
- Hva har du gjort i helga?
Hadebra!

Before I die

Heisann!
Jeg tenkte jeg skulle legge ut et "before I die" innlegg, har gjort det før også.. Men er ikke sikker på om jeg har sletta innlegget eller ikke ;)
- Hva har du lyst til å gjøre før du dør?
Hadebra!

Uptate

Heisann!
Jeg skal sitte barnevakt hele helga, så jeg er ikke sikker på om jeg får blogga noe særlig.. Skal prøve å legge ut et par innlegg iløpet av helga om ikke mer :)

Dere må kose dere masse og ha en fin helg hvertfall!
- Hva skal du i helga?
Hadebra!

Just girly things #2

Heisann!
Jeg tenkte å legge ut et "just girly things" innlegg til, for det var fler som syns det var litt kult.. Trenger også litt mer inspirasjon, så kom gjerne med forslag!

Jeg elsker just girly things!
- Hva syns du?
Hadebra!

Promdress

Heisann!
Beklager for at jeg ikke har blogget noe tidligere idag, men jeg har vært borte i hele dag.. Har endelig vært å fiksa ballkjolen min, og er super fornøyd! Gleder meg sånn til å bruke den:)

Jeg forelska meg i kjolen det øyeblikket jeg så den på nettet, men det var noe helt annet å få den hjem.. Jeg døde når jeg prøvde den, og jeg følte meg så og si som en prinsesse! Ble et litt utydelig bilde, fordi det er tatt med telefonen.. Kommer ordentlig bilder etter ballet!
- Hva syns du?
Hadebra!

Tiger dilla!

Heisann!
Siden det er søndag, ingenting å gjøre og jeg er drit sliten fordi jeg har vært borte inatt så sitter jeg bare å daffer akkurat nå.. Og siden jeg nesten aldri har noe å gjøre på søndager, blir det dønn kjedelig.. Derfor gikk jeg inn på weheartit og så litt, og som de fleste sikkert har sett så har jeg hatt med tigerbilder på de siste inspirasjonsinnleggene.. Dette er fordi jeg rett og slett har blitt helt dilla på tigere!

De er så utrolig nydelige.. Jeg skulle gjerne hatt en tiger som kjæledyr! Haha, trokke det ;o
- Hva syns du om tigere?
Hadebra!

Uptate

Heisann!
Som sakt så har jeg ikke noen data nå når jeg er hos mamma, så det blir ikke noe ordentlig blogging idag eller imorra.. Beklager det! Skal på mørkedemo på onsdag, så blir ganske sen blogging..

Ble et lite mobilinnlegg idag, sånn at jeg fikk sakt ifra :) Fortsett å meld dere på linkerunden, så trekker jeg kanskje vinnerne på onsdag eller torsdag..
- Hva har du gjort idag?
Hadebra!

Uptate

Heisann!
Skulle bare fortelle at jeg er på bowlinga nå, og har spilt Kongsvinger Open.. Er sånn bobbob fornøyd! Fire greie serier, to rett i dass.. Alltid like gøy når det virkelig gjelder!
Kommer et ordentlig innlegg da jeg kommer hjem igjen..

Ha en fin dag videre, alle søte lesere:) 
- Hva skal du idag? 
Hadebra!

Uptate

Heisann!
Jeg er hos Andrine akkurat nå, og venter på at faren hennes kommer hjem! Fordi vi skal snart på premierefest.. Tenkte bare jeg skulle oppdatere dere sånn at dere vet hvorfor det ikke blir fler innlegg før ikveld :) Derfor blogger jeg mer ikveld når jeg kommer hjem ifra "premierefesten"!

Kos deg videre og ha en fin dag:)
- Hva skal du resten av dagen?
Hadebra!

Den vanskelige tiden! - svar

Heisann! 
Etter at jeg la ut innlegget om hvordan barneskolen var, har jeg fått veldig god respons.. Blandt annet har bestevenninna mi lagt ut et innlegg om det på bloggen sin! >TRYKK< Tusen takk til alle dere som har kommentert og sånn, det betyr utrolig mye :)


Jeg vil prøve å dype meg mer inn i temaet mobbing. Jeg fikk litt inspirasjon til å gå mer inn i dette her etter at bestevenninnen min postet >dette< innlegget på bloggen sin. Jeg fikk vite om det i oktober i fjor og det å vite at bestevenninnen min har gått gjennom alt det der har fått meg til å virkelig få opp øynene. 


Det er mange ting som går under kategorien Mobbing. Selv har jeg aldri blitt mobbet, og aldri oppfordret eller mobbet selv. Det er jeg sinnsykt glad og stolt over at jeg ikke har gjort. Folk som mobber tror jeg innerst inne har det vondt. De føler seg bedre med å plage og erte andre. De føler seg bedre med å dra ned og fryse ut andre. Mobbing er en dum ting for psykisk vold, noen ganger kan det også være fysisk. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor en person ønsker å pine og gjøre en annen vondt. Jeg skjønner ikke at noen har hjertet til det.
De som mobber tror jeg innerst inne har sinnsykt dårlig selvtillit. Jeg sier ikke at det er en unnskyldning for å mobbe, slett ikke? men ting kan være vanskelig for de også. Det handler om å prate sammen. Å si i fra til andre hvis man blir mobbet. Å si i fra til andre hvis du ser noen blir mobbet. Prat om det, og ikke gå å hold det inne i deg. Det er en vanskelig ting, å prate om vanskelige problemer. Jeg tror det hjelper ganske mye, og få snakket om det. Jeg vet at det er utrolig vanskelig å snakke ut om akkurat dette her, det fant jeg ut via bestevenninnen min og det kan ta sin tid før de faktisk er helt klare og åpne for det. Men jeg oppfordrer alle som blir mobbet der ute å snakke med noen om det, selv om det er veldig vanskelig kommer dere til å føle mye bedre når du faktisk har fått ut det du har holdt inni deg så lenge. 
308395_254649037910404_104776742897635_680617_506234239_n_large


Tusen takk til verdens beste venninne, Helene!♥
Hadebra! 

Hva skjer med verden?

Heisann!
Jeg som alle andre har fått med meg denne Justin Bieber/Robin historien.. Justin har liksom røyket weed og gudene veit? Liksom, hallo! Dere burde kanskje dobbeltsjekke før dere gjør noe dumt, som å kutte dere eller noe..  Jeg er en utrolig stor belieber, og jeg er smart nok til å se at det ikke er Justin på bildene.. Vil dere vite hvordan?
1.Fordi Justin har tatoveringer på begge armene!
2. Gutten på bildene har ingen tatoveringer!
3. Justin har en såkalt "dobbeltgjenger" som heter Robin!
4. TMZ er geniale på photoshop!
5. Scooter Braun har bekreftet at det ikke er Justin!

Uansett om det er Justin eller ikke, hvorfor kutter fansen seg for at han skal stoppe? Det kommer ikke til å hjelpe, det eneste som faktisk skjer er at folk dør.. Det er tragisk :( Selv når Justin ser bildene kan han ikke gjøre noe med det, så hva er vitsen? Han kan ikke knipse i fingrene så er alt bra igjen, dere som sitter der hjemme å kutter seg pga at det går noen rykter om at idolet deres har røyket litt weed burde seriøst oppsøke en lege! Og arrene kommer til å være der resten av livene deres. Tror dere virkelig Justin er så populær om 20år, så dere syns det er veldig stas å tenke tilbake til 2013 hvor dere kuttet dere for gutten? NEI! Virkelig ikke..

-Hva syns du om historien/hendelsen? 
Hadebra!

Kakao date

Heisann!
Nå sitter jeg hjemme hos Helene å drikker kakao og ser på TV, kjempe koslig :) Har stjelt data'n hennes litt, sånn at jeg kunne lage et innlegg til dere.


Lenge siden jeg har hatt en ordentlig jentedag, så det var på tide.. Blir bare en liten uptate nå, så kommer det kanskje et innlegg til etterpå. Ikke glem at jeg hat spørsmålsrunde, trenger fler spørsmål om jeg skal svare på video - for å komme til innlegget, trykk >HER
- Hva skal du idag?
Hadebra!

Forslag?

Heisann!
Siden jeg ikke har noen data tilstede, så blir det et lite mobilinnlegg:) Jeg er ikke helt sikker på om det blir noe ordentlig blogging idag, fordi så fort mamma kommer hjem skal vi bort på middag og når vi kommer hjem skal jeg nok jobbe med prosjekt fra skolen..

Slenger med et lite "outfit" bilde til dere, siden jeg glemte kameraet hos pappa.. Kommer mer ordentlige bilder på onsdag! Det jeg egentlig skulle frem til i dette innlegget var at jeg trenger fler forslag til hva jeg skal blogge om.. Såå, om du har noe du vil jeg skal blogge om er det bare å spytte det ut i kommentarfeltet! 
Du må ha en fortsatt strålende dag :) 
Hadebra!

Redigering

Heisann! 
Jeg lurte på om noen av dere søte lesere hadde et redigeringsprogram som er enkelt å bruke å anbefale meg? Trenger virkelig noe på data'n.. Har noen redigeringsprogram, men det er program jeg ikke skjønner døyten av.. Har også noen gratis på nettet :)
Disse bildene er redigert i et gratisprogram på nettet. Hvis du er innterisert i å prøve det ut, kan du trykke her! Hva bruker folk egentlig å redigere bilder med(de som ikke har mac, og de som ikke gidder å bruke penger på photoshop)? Jeg vil veldig gjerne finne et program hvor det er lett å "klippe" bildene, altså få ut deler av bildene. Er ikke så flink til å forklare sånn, men håper dere skjønner og kan hjelpe meg med det :) 
- Kan du hjelpe?
Hadebra!

Den vanskelige tiden!

Heisann!
Jeg har fått en del spørsmål om hvordan jeg hadde det på barneskolen fordi på den forrige bloggen jeg hadde, så skrev jeg litt om hvordan det var å ha blitt mobbet og hvordan jeg kom meg igjennom det! Hadde en utrolig vanskelig tid, spesielt i 6.. Men det meste er bra nå, har fått fler venner og jeg vet jeg kan stole på de! De stiller opp for meg når jeg har det vondt og vi snakker om det.

Historien starter i 1.klasse, og slutter i førsten av 7.klasse! Jeg startet på skolen da jeg var 6år, som alle andre. Jeg startet med vennene mine ifra barnehagen, vi var en klasse på 11stk. Alle trodde at det var en perfekt klasse, og ingenting galt kunne skje. Jeg hadde gått på skolen i noen måneder, så mistet folk lysten til å være med meg.. Jeg ble stengt ute, ingen ville ha meg med på kakken/har'n, gjemsel eller andre leker. Jeg var ikke verdt det! Det gikk to måneder med ingen venner, men en dag kom en av guttene i klassen bort til meg og spurte om jeg ville leke.. Selvfølgelig sa jeg ja! Etter den dagen var vi sammen hele tiden, jeg fikk t.o.m være med de andre å leke! Det varte i noen måneder, helt til jeg ble litt for revet med og startet å bestemme over de andre..

Ingen ville være med den skjefete politijenta, som jeg ble kalt.. Den eneste som faktisk ville være med meg, var den gutten som en dag kom bort til meg! Det første året på skolen hadde gått, og vi startet i 2.klasse.. Jeg var ikke gammel nok til å skjønne hva som skjedde, jeg trodde jo det skulle være sånn.. Det var liksom aldri noen spørsmål, jeg var jo bare lagd sånn? Det var hvertfall det jeg trodde.. I 2.klasse fikk jeg litt fler venner, så jeg hadde noen å være med hver dag! Et halvt år i 2.klasse var godt, da startet de eldre å plukke på meg.. Jeg var så rar, slem, sjefete og ingenting var bra med meg.. Jeg trodde det var sånn det skulle være, så jeg sa ikke ifra til noen! Jeg lot de som var eldre enn meg tråkke ned på meg, fordi jeg trodde det var sånn det skulle være.. 

3.klasse var det samme som 2.klasse, men jeg begynte å skjønne litt mer.. Hva de eldre sa og gjorde mot meg, hvorfor var de så slemme? Det var ikke så mye jeg kunne gjøre, jeg var jo bare en liten 3.klassing! En dag kom læreren min bort til meg og spurte hvordan jeg hadde det, og da svarte jeg at jeg ikke likte å være på skolen fordi de eldre var slemme mot meg.. Vi hadde faddere, men de tok nesten aldri ansvar og var ikke tilstede der for oss.. Det ble tatt opp på et møte blandt lærerne, og det ble tatt opp i de fire klassene som var på skolen! Det var stille i noen måneder, men folk klarte ikke å holde munn i lang tid.. Jeg ble fortsatt plukket på, alt det dumme skulle frem.. Ingenting av det gode ble tatt opp, jeg var bare dum og ingenting var bra med meg! 

Jeg begynte i 4.klasse og trodde at det skulle bli bedre, men det ble ikke noe bedre.. Nå var det de som var yngre som plukket på meg, de sa jeg var så rar, dum, stygg og jeg kunne ikke leke med noen! Det var ikke plass til meg, ikke engang på bursdager ble jeg invitert.. Ifra 1-3 så var jeg på 5 av 30bursdager, fordi ingen ville ha meg med. Det var denne gutten som en dag kom bort til meg, som gjorde det siste året på skolen bedre, jeg fikk komme i bursdager det siste året. Det var fler som hadde lyst å være med meg og jeg fikk litt fler venner! Det ble stille det siste halvåret og jeg fikk være med på nesten alt. Jeg hadde det gøy det siste halvåret og jeg gledet meg til vi skulle bytte skole.. 

5.klasse var rundt hjørne, sommeren hadde vært fin og jeg hadde vært med venner hele tiden! Det var ingenting som kunne bli bedre, jeg hadde fått meg venner og folk ville være med meg.. Første dagen på ny skole var skummel, men jeg hadde jo vennene mine(?).. Det var det jeg trodde, jeg var forstatt ikke så gammel så jeg var ikke helt sikker på hva som skjedde og ikke..  Jeg hadde fortsatt den gutten som gjorde alt lett for meg, men de andre var borte! Det var ingen som ville være med meg igjen.. Jeg var med denne gutten, men en dag kom det to jenter bort til meg! Jeg fikk endelig en jentebestevenn, og det var litt rart i starten fordi jeg var vant til å være med gutter.. Dette gjorde også alt mye lettere for meg, jeg ble fortsatt bedt i bursdager og det var fint.

5.klasse var et rart år, fordi jeg mistet venner og jeg fikk nye venner. Og det var mye som skjedde utenom skolen og vennene jeg hadde.. Jeg hadde begynt å skjønne litt mer og jeg lurte på hvorfor folk ikke ville ha meg med på ting, men jeg klarte aldri å finne et svar på det! Har enda ikke fått et ordentlig svar på hvorfor det var som det var.. Jeg begynte i 6.klasse og det føltes som om jeg gikk i 3.klasse igjen, nå var det blitt værre igjen.. Ingen ville ha meg med på ting og det var folk som begynte å kalle meg ting igjen, nå gjorde det vondt fordi jeg begynte å skjønne hva de sa og gjorde! Jeg mistet en av bestevennene mine oppi alt dette, jeg trodde at jeg var skada eller noe fordi ingen ville være med meg!

Det var slutten av 6.klasse og jeg fikk litt fler venner igjen, men det var fortsatt de som ikke ville meg annet enn vondt.. Det gjorde vondere og vondere, jeg trodde at det ikke skulle bli bra igjen og tenkte de værste tankene! Det var denne gutten som holdt meg oppe, han var der hele tiden og han er den eneste som vet hele historien fra den minste lille detalj. Jeg trodde at det var en mening med det, at jeg ikke skulle ha venner fordi jeg ikke var velkommen i verden.. Jeg hadde liksom ingen plass her! Jeg var helt nederst og jeg gruet meg til å starte i 7, men når vi begynte i 7. klasse ble plutselig alle stille. Det var ingen som sa noenting til meg lenger, og folk begynte å spørre om jeg ville finne på ting og jeg fikk flere venner!

Jeg hadde aldri snakket med noen om denne historien, ikke engang foreldrene mine visste om alt! Jeg var på en klassetur i oktober ifjor, og det var første gangen jeg noen gang har snakket om det.. Bestevenninnene mine hadde ikke peiling på at noe av det hadde skjedd, den eneste som visste om det var gutten som alltid har vært her! Han er en av mine bestevenner den dag idag, og jeg er utrolig takknemlig for at han aldri har gitt meg opp!♥ Jeg turte ikke snakke om det til hele klassen, men jeg snakket med noen og fikk de fleste til å gråte.. Jeg hadde aldri forventet å få en sånn respons, men jeg følte meg lettet og jeg har fått det mye bedre etterpå! Jeg snakket med mamma dagen etter og hun klarte ikke se på meg uten å gråte! Etter at jeg åpnet meg, har jeg fått fler gode venner og jeg har det mye bedre enn noen gang!  

Jeg har aldri hatt det bedre enn det jeg har nå! Og er utrolig takknemlig for alt mulig.. Dere må ikke tro at alt er helt perfekt og at alle liker meg osv, jeg har ikke sånn super duper mange venner nå heller, men jeg klarer meg med de jeg har! Fordi de er alltid her for meg om det skulle være noe, og jeg vet jeg kan stole på dem! Jeg vil bare takke alle som har vært hos meg igjennom alt! Og tusen takk til alle som er her for meg nå, det betyr så utrolig mye!:) Jeg er kjempe glad idere alle samme, dere aner virkelig ikke! 
- Har du en historie du vil fortelle, eller lurer du på noe? 

Nyttårsforsetter

Heisann!
Siden det er så populært for tiden, tenkte jeg at jeg skulle slenge meg på:)
Så her er noen av mine nyttårsforsetter;

- Ta mer hensyn til alle rundt meg, uansett om jeg liker de eller ikke!
- Jeg skal bli mye mer ryddig av meg!
- Være mer med venner, familie og være mer sosial med dem!

- Bli flinkere til å håndtere triste-episoder!
- Skaffe meg en jobb og tjene penger!
- Begynne å trene, for å få den kroppen jeg så lenge har ønsket meg!

- Engasjere meg mer på skolen, få bedre karakterer blandt annet!
- Få drømmegutten(?) som jeg så lenge har vært forelska i..
- Spise mer sunt!

- Åpne meg mer for venner!
- Møte nye mennesker, få nye venner og oppleve nye steder!
- Få en bedre klesstil!

- Bruke penger på mer fornuftige ting, ikke sløse.. Og spare penger til ferier og reiser!
- Få meg mac!
- Bli flinkere til å lytte til foreldrene mine!

Har ganske mange fler, men tror det holder med disse:) Har du noen nyttårsforsetter?
Hadebra!

HAPPY NEW YEAR!

Heisann:)
HAPPY NEW YEAR ♥

Jeg har ikke blogget på utrolig lenge, beklager så mye for det! Men godt nytt år til dere alle, håper dere har hatt en herlig jul:)
Her er noen bilder fra året 2012, noen av de beste øyeblikkene i livet mitt er samlet på disse bildene, og det er bare et år. 
Må året 2013 bli like bra som 2012, har hatt mine beste og verste øyeblikk i 2012!
- Hvordan har ditt år vært?
Hadebra! 

TODAYS INSPIRATION

Hey!
Todays Inspiration - Victoria's Secret Angels
Dagens inspirasjon er Victoria's Secret Angels.. Jeg elsker å se på showene!
Alle jentene som er med der er så utrolig pene og de drømmekroppene..
Jeg liker spesielt Alessandra, Adriana og Miranda.. De er bare herlige!
Hadebra!
- Hva syns du om Victoria's Secret Angels?


TODAYS INSPIRATION

Hey!
Todays Inspiration - Stars and Stripes
Dagens inspirasjon er "stars and stripes" ellr "amerika".. Grunnen er at jeg elsker alt med mønsteret.
Alt fra jakker til sko! Det er like fint alt sammen, jeg har virkelig forelska meg i det..
Skal leite etter masse stars and stripes da jeg skal til syden i november(i håp om å finne noe).
Hadebra!
- Hva syns du om stars and stripes?

PHOTO #2

Hey!
Photo #2 - WaterdropsFotograf: Meg.
Kamera: Nikon D5100.
Bilder: Redigert i pixlr.com/express.. 
Hadebra! 
- Hva syns du? 

TODAYS INSPIRATION

Hey!
Todays Inspiration - ShoesDagens inspirasjon er sko.. Jeg elsker høye heler! Elsker å gå i det..
Kunne virkelig dratt på shopping for sko hele tiden.. Hadde jeg hatt penger^^
Hadde jeg hatt LITT mer penger, så hadde jeg hatt en himmel av sko hjemme!
Digger egentlig alle farger, men de må jo helst passe til meg da..
Hadebra!
  - Hva syns du om høye heler?

BARBIE

Hey!
Jeg ble kalt barbie istad av bestevenninna mi pga et bilde jeg la ut på instagram..

Hun sa jeg lignet så fælt på barbie på dette bildet.. Begynte å le da jeg leste det, men da jeg så nøye på bildet.. 
Så er det faktisk litt sant! Ligner på barbie på dette bildet x) Litt flaut..
Det verste var at jeg syns bilde blei fint, men da jeg så på et bilde av barbie.. Var det litt sånn "ehh:/"
Hadebra!
- Hva syns du?

TODAYS INSPIRATION

Hey!
Todays Inspiration - Hair

 Yeei! Det blei dagens inspirasjon idag også:) Nettet er fortsatt nede, men fant en måte å laste opp bilde riktig på tlf..
Dagens inspirasjon er da altså hår.. Fordi jeg elsker hår! Elsker å drive med hår og bli dullet med mitt eget, himmel^^
Hadebra!
- Hva syns du om hår? 

TODAYS INSPIRATION

Hey!
Todays Inspiration - Skate


Jeg fikk egentlig "ideen" ellr inspirasjonen fra min bestevenn! Hun la ut nesten det samme på sin blogg.
Og jeg elsker egentlig gutter som skater, spesielt de som faktisk klarer det!
Det er litt gøy å se på egentlig, ganske kult at folk får til så mye rart med et brett med hjul.. 
Hadebra!
- Hva syns du om skatere?

TODAYS INSPIRATION

Hey!
Todays Inspiration - Cupcakes


Dagens inspirasjon er cupcakes! Elsker det..
Fant noen kule på weheartit og tenkte.. hvorfor ikke?
Derfor blei det cupcakes idag^^ Syns de var drit kule egentlig..
Hadebra! 
- Hvor får du inspirasjonen din fra? 

PHOTO #1

Hey!
Nå har Mariel sendt meg bildene vi tok igår, og jeg skal legge de ut.. endelig;p
Håper dere liker bildene! Ble veldig fornøyd med de..Bilder tatt av meg og Mariel! Kamera: Nikon D5100.
Hadebra!
- Hva syns du? 

TODAYS INSPIRATION

Hey!
Todays Inspiration - Flowers

Jeg skulle egentlig legge ut noen bilder som jeg og Mariel tok på skolen idag, men hun har ikke sendt de til meg enda..
Så jeg skal spørre om hun kan gjøre det, sånn at jeg kan legge de ut imorgen! Derfor blir det weheartit bilder idag også..Og ikke glem å legge igjen noen forslag til må-gjøre video'n vår >HER<!
Hadebra!
- Hvor får du din inspirasjon fra?
- Hva inspirerer deg?
 

TODAYS INSPIRATION

Hey!
Todays Inspiration - Sunset

Dagens inspirasjon er solnedganger.. Det er så utrolig fint å se på! (Hvertfall med en du liker)
 Fant mange fine bilder på weheartit, men kan ikke ta med alle.. Så blei noen av de fineste!
Har du noen gang sett på en solnedgang med en gutt/jente du liker? Hvordan føltes det?
Jeg har gjort det^^ Det var ganske romantiskt egentlig.. Haha!
Hadebra!
 - Hva syns du?

TODAYS INSPIRATION

Hey!
Todays Inspiration - One Direction


One Direction er dagens inspirasjon! Jeg bare elsker disse gutta♥ De er yndlingene mine for øyeblikket.. Zayn og Nialler er favoritter!
Hater folk som tror de vet alt om gutta, så vet de ingenting.. De som sier at de er directioners fordi de syns èn sang er fin..
Jeg klarer de rett og slett ikke.. Directioners er de som har vært der hele tiden, gjennom tykt og tynt! Jeg er en directioner♥
Hadebra!
- Hva syns du om gutta? 

TODAYS INSPIRATION

Hey!
Todays Inspiration - Vinter


Av en ellr annen grunn så ble dagens inspirasjon vinter..
Er ikke sikker på hvorfor, men syns bare disse bildene var utrolig fine!
Jeg syns vintern er helt grei.., men jeg vil helst ha sommer!
Egentlig skulle jeg legge ut videoblogg idag(spørmsålsrunden), men vi fikk ikke fiksa den igår-.-
Hadebra!
- Hvor kommer din inspirasjon fra?

TODAYS INSPIRATION

Hey!
Todays Inspiration - Cute Outfits


Dagens inspirasjon er "cute outfits".. Jeg elsker rett og slett weheartit! Bruker det hver dag og finner alt mulig der..
Jeg fant noen spesielt søte outfits, og tenkte å legge de ut som dagens inspirasjon!
Jeg vil ha sånn stil.. Men finner aldri sånne klær som faktisk kler meg-.- IRRITERENDE!!
Forresten.. Videoen kommer ut enten ikveld(inatt) ellr imorra.. Fordi data'n klikka og jeg måtte laste den opp på nytt..
Skal også ha jentekveld med beste jentene idag! Så gleder meg til det♥
Hadebra!
- Hva syns du?
- Hvor kommer din inspirasjon fra?
 

TODAYS INSPIRATION

Hey!
Todays Inspiration - Summer Clothes 

Dagens inspirasjon er "sommer-klær".. Jeg elsker rett og slett og se på sommerklær, ellr klær gjenerelt!
Jeg fant noen søte topper og shorts på weheartit og tenkte å legge ut todays inspiration! 
Kommer fler sånne innlegg videre! Og hvis dere vil at jeg skal blogge om noe spesielt, er det bare å si ifra.
Hadebra!
- Hva inspirerer deg?

TODAYS INSPIRATION

Hey!
Todays Inspiration - Beach
Dagens inspirasjon er stranda, grunnen er vell egentlig litt fordi jeg savner sommeren..
Vil bli brun, ligge på stranda med venner! Den typiske sommeren for alle ungdommer(spesielt jenter).
Det har vært en sykt deprimerende sommer iår, fordi det bare har vært regn, regn, regn og enda mer regn.. 
Jeg har vært på stranda ÈN gang i hele sommerferien.. ÈN gang liksom! Ny rekord eln..
Hadebra! 
- Hva er din inspirasjon? 

TODAYS INSPIRATION

Hey!
Todays Inspiration - Relationship♥
Har du sett noe så søtt? Herregud, blir nesten litt sjalu.. 
Jeg blir ganske inspirert av å se bilder av sånne utrolig søte par! Spesielt småbarn..
Det er utrolig søtt å se småbarn gå rundt å holde hender, kysse og si at de er kjærester!
Altså, jeg syns de andre er søte også! Men småbarn vinner alltid..♥ 
Hadebra!
- Hva syns du om sånne søte par? 

THE INSPIRATION

Hey! Inspirasjonen min kommer egentlig fra hverdagen min og hva som skjer i den.. Får også endel fra bilder og GIF's osv!
Jeg er avhengig av weheartit.com og jeg elsker den siden! Får ganske mye inspirasjon fra "text" bildene der ifra..


Hadebra!
- Hvor får du din inspirasjon fra?