januar 2013


Wants from nelly.com

Heisann!
Siden jeg blogger fra telefonen, fikk jeg ikke med linker.. Det beklager jeg, men her kommer noe av det som er på ønskelista mi fra nelly.com for tiden;

Tubetopp - 59kr
BH og truse - 399kr

BH og truse - 399kr

Kjole - 499kr

Kjole - 549kr

Kjole - 599kr

Maxidress - 699kr

Kjole - 599kr

Kjole - 599kr

Kjole - 699kr
Skulle ønske jeg hadde penger i lommeboka mi :) 
- Hva syns du?
- Ønsker du deg noe fra nelly.com?
Hadebra!

Inspiration

Heisann!
Dagens inspirasjon;

-Hva syns du?
Hadebra!

Outfit 31.01.13

Heisann!
Beklager for at det ikke ble noe blogging igår, men jeg hadde ganske mye lekser.. Hater skolen akkurat nå, har alt for masse innleveringer og lekser.. Men nå over til overskriften, har ikke hatt outfit bilder på en stund nå fordi jeg ikke har data! Derfor fikk jeg pappa til å ta noen bilder av meg nå, så ble ikke helt lik kvalitet som vanlig fordi det er telefon bilder..


Jakke - Sport 1 
Genser - Cubus
Bukse - Bik Bok
Sko - Deichmann
- Hva syns du?
Hadebra!

Inspiration

Heisann!
Siden det ikke var noen som kom med spørsmål, men bare vanlige kommentarer tror jeg ikke at det blir noe ukens spørsmål alikavel.. Hvis dere vil ha det, må dere også komme med spørsmål :)
Dagens inspirasjon;

-Hva syns du?
Hadebra!

Topp 5

Heisann!
Har fått et par spørsmål om jeg kan legge ut spillelisten min, men jeg har egentlig ingen fast spilleliste.. Så jeg tenkte jeg skulle legge ut mine topp 5 favoritt sanger :) Det har ikke noe å si hvilket nr. sangene har, fordi jeg digger alle 5 like mye.. Hører på de hele tiden, og får ikke nok av de! Anbefaler dere å høre ^^
1. Mohombi - In Your Head 

Jeg har egentlig hørt på denne sangen helt siden den kom ut, og elsker den mer og mer.. Kjenner meg liksom sånn igjen i sangen! 

2. Justin Bieber - Fall


Som de fleste vet så er jeg den største belieberen du kan få tak i.. Elsker så og si alle sangene hans, men denne er spesiell!

3. One Direction . They Don't Know About Us

Det er ikke nok med å være JB fan.., må elske 1D også.. Jeg kan rett og slett ikke beskrive denne sangen, bare at den er utrolig fin!

4. Pitbull feat. The Wanted - Have Some Fun

Jeg digger denne sangen, mer er det ikke å si..

5. Macklemore & Ryan Lewis feat. Wanz - Thrift Shop

En av gutta i klassen fikk meg hekta på denne sangen. først hatet jeg den.. Men nå, ehe! Jeg får ikke nok ;)
- Hva er dine favoritt sanger? 
Hadebra! 

Ukens spørsmål?

Heisann!
 Jeg har sitti å sett litt rundt på forskjellige blogger, og sett at nesten alle har "ukens spørsmål" og tenkte jeg skulle starte med det.. Hvis du vil at jeg skal starte med det, legg igjen noen spørsmål da vell?
Jeg håper dere kommer med spørsmål, for syns egentlig det virker ganske gøy :) Om det blir noe kommer jeg mest trolig til å svare i helgene, pga lekser og sånn..

- Lurer du på noe?
Hadebra! 

Inspiration

Heisann!
Dere må ikke glemme at jeg har ukens spørsmål, så fortsett å komme med spørsmål.. Håper dere syns det er en bra ting, sånn at jeg kan fortsette med det! Over til overskriften; dagen inspirasjon..

-Hva syns du?
Hadebra!

Favoritter

Heisann!
Jeg tenkte jeg skulle begynne med "favoritter" i klær, sminke, sko osvosv.. Hvis dere vil skal jeg fortsette med det, si ifra :) Det første favoritter innlegget blir kjolene mine, eller.. Noen av dem!

Dette er mine topp 3 favoritt kjoler, jeg bare elsker dem!
Den rosa med svarte hjerter fikk jeg i bursdagsgave(14)..
Den hvite kjøpte jeg i syden, når vi var der i november..
Den svarte kjøpte jeg på bik bok ifjor sommer..
- Hva syns du, skal jeg fortsette med favoritter?
Hadebra!

Inspiration

Heisann!
Dagens inspirasjon;

- Hva syns du?
Hadebra!

Inspiration

Heisann!
Siden jeg postet gårsdagens inspirasjon istad, kommer dagens nå.. Syns alltid det er like søtt med disse par-bildene, så idag valgte jeg par-bilder:)

Elsker sånne bilder, men skulle virkelig ønske jeg hadde kjæreste når jeg ser alle andre ha et sånn forhold!
-Hva syns du?
Hadebra!

Inspiration

Heisann!
Beklager for at det ikke ble noe blogging igår, men hadde rett og slett ikke tid.. Etter skolen dro jeg til bowlinga for å se på en venn av meg spille, var der til 8, dro hjem og koste meg med taco, og til slutt skulle vi dra til tremeningen min! Ble masse farting igår, men det var koslig :) Siden det ikke ble noe innlegg igår, tar jeg og poster gårsdagens inspirasjon nå..

- Hva syns du?
Hadebra!

Inspiration

Heisann!
Dagens inspirasjon er trening.. Må virkelig motivere meg selv til å begynne å trene snart! Har sakt det tusen ganger, men får aldri fingern ut av rompa.. Skylder på at jeg ikke har penger, men gjør ikke noe for det heller.. Begynner å bli litt irritert på meg selv..

Jeg har sakt fler ganger at jeg hater å trene, men jeg syns faktisk det er ganske gøy til tider! Det spørs hva jeg gjør og hvor hardt jeg trener.. Om jeg skal klare nyttårsforsettene mine, burde jeg kanskje begynne snart?
- Trener du?
Hadebra!

Linkerunde!

Heisann!
Jeg hadde egentlig planer om å linke til bloggene som vant igår, men jeg hadde ingen data.. Dette er fordi den jeg bruker når jeg er hos pappa har blitt sendt på rep.. Derfor snylter jeg litt nå når jeg er hos min kjære bestevenn! Skal prøve å blogge fra mobilen de neste dagene, men er ikke sikker om jeg orker hver dag.. Hater egentlig mobilinnlegg! De fleste som har linkerunde pleier å bruke random.org, men jeg valgte å ta ut fire bloggere som jeg skal linke :) Hadde lyst å velge selv, utifra hvordan jeg likte bloggene og sånn.. Så da håper jeg dere blir fornøyde!

1. Ida Pettersen
 
Jeg syns hun er utrolig flink til å blogge, hun er kjempe søt og designet hennes er ryddig og fint! Anbefaler deg å ta en titt :)
2. Helga Strandaa Kristiansen 

Jeg elsker bloggen hennes, hun er super flink til å blogge og hun skriver innteresant! Hun er også en kjempe søt jente. Bloggen og designet er kjempe fint. Anbefaler deg å ta en titt :)
3. Helene Moseby

 Som dere sikkert alle vet så er dette bestevenninna mi, men det er ikke derfor jeg velger å linke henne! Hun er super duper søt, og kjempe flink til å blogge. Hun skreiv også en ganske god grunn til å trekke henne. Syns hun har et ryddig og ganske søtt design! Jeg anbefaler deg å ta en titt :)
4. Celine Skarstein

Jeg syns hun er kjempe flink til å blogge, har blitt avhengig av bloggen hennes! Seriøst, hun er en av de søteste jeg har sett på lenge. Designet er fint og ryddig. Anbefaler deg å ta en titt :)
Ble du en av de heldige som fikk linking?
- Leser du noen av disse bloggene? 
Hadebra! 

Uptate

Heisann!
Som sakt så har jeg ikke noen data nå når jeg er hos mamma, så det blir ikke noe ordentlig blogging idag eller imorra.. Beklager det! Skal på mørkedemo på onsdag, så blir ganske sen blogging..

Ble et lite mobilinnlegg idag, sånn at jeg fikk sakt ifra :) Fortsett å meld dere på linkerunden, så trekker jeg kanskje vinnerne på onsdag eller torsdag..
- Hva har du gjort idag?
Hadebra!

Inspiration

Heisann!
Dagens inspirasjon;
 

- Hva syns du?
Hadebra! 

Linkerunde?

Heisann!
Jeg har litt lyst til å starte en linkerunde, velge ut 3-4blogger kanskje.. Det eneste du må gjøre er å kommentere at du er med, og litt om hvorfor jeg skal linke deg :) 

Håper å få lese din blogg, og kanskje du får linkingen? 
- Hvorfor fortjener du linkingen? 
Hadebra! 

Bestfriend Tag

Heisann!
Jeg og Helene lagde en bestfriend tag video samtidig som jeg svarte på spørsmålsrunden, men jeg glemte å legge den ut.. Derfor legger jeg den ut nå, og håper dere liker den :)

- Hva syns du?
Hadebra!

Just quotes

Heisann!
Jeg surfet litt på tumblr, og fant noen ganske søte quotes som jeg likte.. Tenkte jeg skulle dele dem med dere, og se hva dere syntes :)

♥ I want the fairy tale.
♥ People will hate you, rate you, shake you, and break you. But how strong you stand is what makes you.
♥ It's not who you are that holds you back, it's who you think you're not.
 ♥ Dear forever.. You didn't last!

- Hva syns du? 
Hadebra! 

Inspiration

Heisann!
Dagens inspirasjon(alle bildene er ifra weheartit) ;


- Hva syns du ?
Hadebra! 

Outfit 18.01.13

Heisann!
Dagens outfit..Blazer - Top Shop
Hvit topp - Bik Bok
Leopard topp - Bik Bok
Bukse - Bik Bok
- Hva syns du?
Hadebra! 

Inspiration

Heisann!
Jeg tenkte jeg skulle begynne med vanlig inspirasjon og "I want inspirasjon".. Idag ble inspirasjonen mote; klær, hår, lepper, negler :)
32181_539131569444975_326533420_n_large_50f99afdddf2b30b7595d97c_large
1490170-12-1358513171244_large 
Dlw6ui-l-580x580_large
Studded-hearts-rabens-saloner-ss13-lookbook-2_large
Tumblr_mgttpxrqn81r71gzto1_1280_large
-Hva syns du?
Hadebra! 

Just girly things

Heisann!
Jeg beklager for at jeg ikke fikk blogget igår, men jeg har ingen data hos mamma nå.. Det har vært en sånn elektriker eln hos oss og sjekka strømmen osv, så var det noe feil med kontaktene på rommet mitt.. Vet ikke helt når jeg får data igjen, men blogger hvertfall når jeg er hos pappa :) Tenkte jeg skulle starte med "just girly things"? Bare elsker girly things! Om du ikke har vært innom sidene, anbefaler jeg deg å ta deg en tur inn på en av sidene, de er drit bra..
 

- Hva syns du om "just girly things"?
Hadebra! 

Inspiration

Heisann!
Jeg glemte kameraet hos mamma, så det ble ikke noe outfit-bilder idag.. Men kommer med et "inspiration " innlegg istede :) 
Tumblr_mgqfm7t6lz1qdfm87o1_500_large
I want a cool style..
Tumblr_mdtss098bw1rdv16ko1_500_large 
734166_452223654833401_1676554832_n_large 
I want shoes like this!
Tumblr_m2a2vh4zdj1ro2v3oo1_500_large 
I want a Iphone..
58239_519117878109442_1841912777_n_large 
I wanna get maching tattoos with my bestfriend..
Tumblr_mbvowne1zn1rogngso1_r1_500_large  
- Hva syns du om dagens inspirasjon ? 
Hadebra! 

Spørsmålsrunde - Svar

Heisann!
Jeg beklager at jeg ikke fikk blogget så mye igår, men jeg hadde lekser også filmet jeg og Helene to videoer til dere.. Svarte på spørsmålsrunden og lagde en bestfriend tag.. Håper det ble brae nok svar, også er det bare og spørre om noe hvis du lurer :) Jeg prøver å svare så bra som mulig!

Tusen takk for alle spørsmålene! Hvis du har forslag til videoblogg, trykk >her<
- Hva syns du om svarene ?
Hadebra! 

Inspiration

Heisann!
Er hos Helene nå, har svart på spørsmålsrunden og lagd en "bestfriend tag" video.. De blir begge lastet opp på youtube nå, i dette øyeblikk.. Så svarene på spørsmålsrunden kommer snart ut!
Jeg beklager veldig for sen blogging, men jeg har vært opptatt med rydding og vasking, så var jeg veldig opphengt i å få videoene ferdig idag :) Imens tenkte jeg at jegg kunne poste et "inspiration" innlegg..
Tumblr_mgogx447581ra6loxo2_500_large
I want coockies!
Tumblr_m5vjkaul5d1rxkzjpo1_500_large 
I want summer..
Tumblr_lqfudcbljf1r28od6o1_500_large 
I want more makeup.. 
Tumblr_mgolz9dbgj1rrc81po1_500_large 
I want acceories..
Tumblr_mgokouqqlm1r6iwrvo1_500_large 
I want perfect nails! 
- Hva syns du? 
Hadebra! 

Video ?

Heisann!
Jeg har fått noen spørsmål om jeg kan lage forskjellige videoer, men hva skal jeg lage videoblogg om? Håper du kommer med forslag til hva jeg kan lage video om, så skal jeg prøve å fikse det.. Kan f.eks begynne med "månedens favoritter" eller noe sånn? Jeg har ikke peiling, men det er du som velger :)

- Hva vil du at jeg skal lage video om?
Hadebra!
 

Inspiration

Heisann!
Jeg har ikke fått blogget noe før idag fordi jeg har vært med jentene på tur til Sverige og gjort lekser da jeg kom hjem.. Var egentlig en ordentlig harry-tur, men var veldig gøy forde.. Siden jeg ikke kom hjem før det var blitt mørkt blir det ingen outfit bilder idag, men jeg skal prøve å gjøre det godt igjen imorra! For da blir det kanskje en liten film også, hvem vet? Tar den samme vrien med "inspiration" innlegget idag, som det jeg gjorde igår.. Fikk endel tilbakemeldinger om at det var ganske kult :)

I don't want to be alone..

I want a cute realtionship!

I wanna go on a vacation with my besties!

I want the dream body..

I want perfect hair..
- Hva inspirerer deg?
Hadebra! 

Spørsmålsrunde

Heisann!
Husk at jeg har spørsmålsrunde folkens.. Skal snart lage en video med svarene, men trenger litt fler spørsmål.. TRYKK HER! 

Skal også ha en "bestfriend tag" video med Helene snart! Kanskje det blir noe mer også, får se hva vi har på lager? (Det går ikke å kommentere å dette innlegget, fordi jeg skal ha alle spørsmålene samlet i et innlegg.. Det gjør det mye mer oversiktlig og da er det lettere og få med alle spørsmålene)
Hadebra! 

Inspiration 2013

Heisann!
Denne gangen blir det en ny vri på "inspiration" innlegget, jeg skriver under bilde hvorfor det er inspirasjonen min.. Eller hva jeg ønsker :) Bildene er som alltid ifra weheartit.com

I want a closet like this!

I don't want bitches in my life.

I wanna go to USA!

I want happiness.

I want a style like this!
- Hva syns du ? 
Hadebra!

Outfit 13.01.13

Heisann!
Kom ikke hjem før det var blitt mørkt ute, så det ble "details" outfit-bilder idag også.. Håper det går greit!Skjorte - Bik Bok
Topp - Bik Bok
Hadde også på en kosebukse ifra cubus! 
- Hva syns du om "details" outfit-bildene? 
Hadebra! 

Uptate

Heisann!
Skulle bare fortelle at jeg er på bowlinga nå, og har spilt Kongsvinger Open.. Er sånn bobbob fornøyd! Fire greie serier, to rett i dass.. Alltid like gøy når det virkelig gjelder!
Kommer et ordentlig innlegg da jeg kommer hjem igjen..

Ha en fin dag videre, alle søte lesere:) 
- Hva skal du idag? 
Hadebra!

Im craycray

Heisann!
I seriously don't want to be normal and boring, therefore I desided to be craycray..


- Hva syns du om bildene?
Hadebra!

Colors

Heisann!
Jeg har sitti å redigert noen bilder nå, som jeg tenkte jeg skulle dele med dere.. Alle bildene er redigert i pixlr.com! Det er et og samme bilde, men med forskjellige farger;
Siden kameraet mitt et tomt for strøm, så fikk jeg ikke tatt outfit bilder idag.. Så det kommer nok imorra, etter at jeg har vært på bowlinga!
- Hva syns du om bildene?
Hadebra! 

Inspiration

Heisann!
Var innom weheartit og så på noen bilder nå, og fant noen ganske søte bilder som jeg tenkte jeg skulle dele med dere..

Syns det er så søtt med sånne par-bilder, gamle folk som er på tur og bare inspirasjon i seg selv! Vet ikke hva jeg hadde gjort hvis vi ikke hadde hatt weheartit..
- Hva syns du om weheartit?
Hadebra!

Outfit 11.01.13

Heisann!
Jeg har vært ute sammen med Helene og tatt litt outfit bilder til dere, så håper det blir bra :) Blir endelig overnatting igjen, etter laaang tid ifra hverandre.. Syns ogå du skal ta deg en tur innom >bloggen< til Helene, og kanskje legge igjen en kommentar eller to.. Forresten, tenkte at vi kanskje skulle svare på noen av spørsmålene på spørsmålsrunden senere ikveld, høres det bra ut? Genser - Cubus (julegave)
Bukse - Bik Bok
Sko - Deichman
- Hva syns du om antrekket?
Hadebra! 

5 things you didn't know

Heisann!
5 ting du ikke visste om meg(tror jeg) ;
1. Jeg er utrolig mammadalt, selv om jeg ikke alltid viser det!
2. Det beste jeg vet er melkesjokolade..
3. Jeg hater å fortelle gutter hva som er galt!
4. Jeg er ganske kresen på mat, noe som er utrolig kjedelig!
5. Livet mitt består av; soving, skole, venner og data!

Håper det var flere fakta som dere ikke allerede visste om :) 
- Har du småting ikke alle vet om deg?
Hadebra! 

Outfit 10.01.13

Heisann!
Jeg har akkurat kommet hjem ifra premierefesten, og har tatt litt outfit-bilder til dere :) Så håper jeg det blir bra..Cardigan - Cubus
Hvit Topp - Bik Bok
Smile Topp - Bik Bok 
Bukse - Bik Bok 
Den veldige inpåslitne katta måtte også være med på et bilde, siden hun gikk fram og tilbake forran kameraet hele tiden! ;)
- Hva syns du om antrekket? 
Hadebra! 

Uptate

Heisann!
Jeg er hos Andrine akkurat nå, og venter på at faren hennes kommer hjem! Fordi vi skal snart på premierefest.. Tenkte bare jeg skulle oppdatere dere sånn at dere vet hvorfor det ikke blir fler innlegg før ikveld :) Derfor blogger jeg mer ikveld når jeg kommer hjem ifra "premierefesten"!

Kos deg videre og ha en fin dag:)
- Hva skal du resten av dagen?
Hadebra!

Outfit 09.01.13

Heisann!
Har ikke fått tatt noen outfit-bilder ute idag, så blir ikke ordentlig outfit.. Men har fått tatt noen bilder, tror egentlig det ble mer "details" idag;
Bluse - Bik Bok
Bukser - Cubus(?)
Neglelakk - julegaveee
Armebånd - Syden
- Hva syns du ?
Hadebra! 

5 things you didn't know

Heisann!
5ting dere ikke visste om meg(tror jeg);
1. Jeg har 2 eldre søstre, og skulle hatt en storebror(han døde 7år føre jeg ble født, og på bursdagen min).
2. Jeg er 165cm høy, og skulle ønske jeg var høyere!
3. Jeg HATEEER å trene.. (noe jeg er nødt til å begynne med snart, så håper det er en vendesak?)
4. Om jeg er sulten, går jeg i skapet å finner meg godis..
5. Jeg kan ikke gå ut av huset uten telefonen min, uansett om den er tom for strøm så må jeg ha den i lomma.

Visste du noe av dette fra før av? 
- Vil du at jeg skal fortsette med 5 things you didn't know?
 Hadebra!

Inspiration

Heisann!
Siden jeg ikke fikk noe svar på om jeg skulle begynne med "inspiration" innlegg igjen, eller ikke.. Så jeg velger å starte med det igjen :)


Jeg elsker weheartit.com, alltid like inspirerende! Vet ikke hva jeg hadde gjort uten siden, de dagene jeg kjeder livet av meg..
- Hva inspirerer deg?
Ikke glem spørsmålsrunden!! >HER<
Hadebra! 

Den vanskelige tiden! - svar

Heisann! 
Etter at jeg la ut innlegget om hvordan barneskolen var, har jeg fått veldig god respons.. Blandt annet har bestevenninna mi lagt ut et innlegg om det på bloggen sin! >TRYKK< Tusen takk til alle dere som har kommentert og sånn, det betyr utrolig mye :)


Jeg vil prøve å dype meg mer inn i temaet mobbing. Jeg fikk litt inspirasjon til å gå mer inn i dette her etter at bestevenninnen min postet >dette< innlegget på bloggen sin. Jeg fikk vite om det i oktober i fjor og det å vite at bestevenninnen min har gått gjennom alt det der har fått meg til å virkelig få opp øynene. 


Det er mange ting som går under kategorien Mobbing. Selv har jeg aldri blitt mobbet, og aldri oppfordret eller mobbet selv. Det er jeg sinnsykt glad og stolt over at jeg ikke har gjort. Folk som mobber tror jeg innerst inne har det vondt. De føler seg bedre med å plage og erte andre. De føler seg bedre med å dra ned og fryse ut andre. Mobbing er en dum ting for psykisk vold, noen ganger kan det også være fysisk. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor en person ønsker å pine og gjøre en annen vondt. Jeg skjønner ikke at noen har hjertet til det.
De som mobber tror jeg innerst inne har sinnsykt dårlig selvtillit. Jeg sier ikke at det er en unnskyldning for å mobbe, slett ikke? men ting kan være vanskelig for de også. Det handler om å prate sammen. Å si i fra til andre hvis man blir mobbet. Å si i fra til andre hvis du ser noen blir mobbet. Prat om det, og ikke gå å hold det inne i deg. Det er en vanskelig ting, å prate om vanskelige problemer. Jeg tror det hjelper ganske mye, og få snakket om det. Jeg vet at det er utrolig vanskelig å snakke ut om akkurat dette her, det fant jeg ut via bestevenninnen min og det kan ta sin tid før de faktisk er helt klare og åpne for det. Men jeg oppfordrer alle som blir mobbet der ute å snakke med noen om det, selv om det er veldig vanskelig kommer dere til å føle mye bedre når du faktisk har fått ut det du har holdt inni deg så lenge. 
308395_254649037910404_104776742897635_680617_506234239_n_large


Tusen takk til verdens beste venninne, Helene!♥
Hadebra! 

Hva skjer med verden?

Heisann!
Jeg som alle andre har fått med meg denne Justin Bieber/Robin historien.. Justin har liksom røyket weed og gudene veit? Liksom, hallo! Dere burde kanskje dobbeltsjekke før dere gjør noe dumt, som å kutte dere eller noe..  Jeg er en utrolig stor belieber, og jeg er smart nok til å se at det ikke er Justin på bildene.. Vil dere vite hvordan?
1.Fordi Justin har tatoveringer på begge armene!
2. Gutten på bildene har ingen tatoveringer!
3. Justin har en såkalt "dobbeltgjenger" som heter Robin!
4. TMZ er geniale på photoshop!
5. Scooter Braun har bekreftet at det ikke er Justin!

Uansett om det er Justin eller ikke, hvorfor kutter fansen seg for at han skal stoppe? Det kommer ikke til å hjelpe, det eneste som faktisk skjer er at folk dør.. Det er tragisk :( Selv når Justin ser bildene kan han ikke gjøre noe med det, så hva er vitsen? Han kan ikke knipse i fingrene så er alt bra igjen, dere som sitter der hjemme å kutter seg pga at det går noen rykter om at idolet deres har røyket litt weed burde seriøst oppsøke en lege! Og arrene kommer til å være der resten av livene deres. Tror dere virkelig Justin er så populær om 20år, så dere syns det er veldig stas å tenke tilbake til 2013 hvor dere kuttet dere for gutten? NEI! Virkelig ikke..

-Hva syns du om historien/hendelsen? 
Hadebra!

Inspiration

Heisann!
Jeg har ingen data med nett nå, så jeg ligger i sofaen med telefonen i hånda og titter litt rundt på weheartit.com.. Finner så masse fint der, så tenkte kanskje jeg skulle starte med sånne "inspiration" innlegg igjen, hva syns du?


Weheartit er tingen, gir meg så og si alltid inspirasjon. Uansett hva du trenger, søker du det opp på weheartit og du får det :) Jeg seriøst elsker siden! Om du har en litt dårlig dag, eller bare kjeder deg så kan du stikke innom siden en tur og alt blir bedre.. Finner alltid noe artig der(nesten alltid).. 
-Hva syns du om weheartit.com? 
-Hva blir du inspirert av? 
Hadebra!

Kakao date

Heisann!
Nå sitter jeg hjemme hos Helene å drikker kakao og ser på TV, kjempe koslig :) Har stjelt data'n hennes litt, sånn at jeg kunne lage et innlegg til dere.


Lenge siden jeg har hatt en ordentlig jentedag, så det var på tide.. Blir bare en liten uptate nå, så kommer det kanskje et innlegg til etterpå. Ikke glem at jeg hat spørsmålsrunde, trenger fler spørsmål om jeg skal svare på video - for å komme til innlegget, trykk >HER
- Hva skal du idag?
Hadebra!

Forslag?

Heisann!
Siden jeg ikke har noen data tilstede, så blir det et lite mobilinnlegg:) Jeg er ikke helt sikker på om det blir noe ordentlig blogging idag, fordi så fort mamma kommer hjem skal vi bort på middag og når vi kommer hjem skal jeg nok jobbe med prosjekt fra skolen..

Slenger med et lite "outfit" bilde til dere, siden jeg glemte kameraet hos pappa.. Kommer mer ordentlige bilder på onsdag! Det jeg egentlig skulle frem til i dette innlegget var at jeg trenger fler forslag til hva jeg skal blogge om.. Såå, om du har noe du vil jeg skal blogge om er det bare å spytte det ut i kommentarfeltet! 
Du må ha en fortsatt strålende dag :) 
Hadebra!

Spørsmålsrunde

Heisann!
Jeg tenkte jeg skulle starte en liten spørsmålsrunde nå, siden jeg har hatt pause i så lang tid og jeg har egentlig aldri hatt en sånn ordentlig spørsmålsrunde.. Har mange ganger blitt spurt om jeg kunne svare på video, men jeg har aldri fått redigert videoen ordentlig sånn at jeg har kunnet legge den ut.. Eller så har videoen blitt helt mongo, men hvis du vil at jeg skal svare på video denne gangen skal jeg prøve :) Vi får se om jeg klarer å redigere den og sånn!

- Hva lurer du på?
Hadebra!

Jeg vil lese din blogg!

Heisann!
Siden jeg har hatt bloggpause så lenge, så har jeg litt sperre.. Såå, da tenkte jeg at jeg kanskje kunne lese litt forskjellige blogger og få litt inspirasjon? Du kan også veldig gjerne legge igjen noen forslag til hva jeg skal blogge om, hva vil du se mer av? Jeg skal prøve å bli så flink som mulig, men er ikke sikkert det blir blogging hver da.. Fordi jeg har ganske masse på skolen, og de to neste ukene har vi "sette bo" hvor vi skal leke voksene..

Legg igjen en kommentar, så tar jeg meg en tur innom og ser om det noe inspirasjon å få! Kanskje du t.o.m får en kommentar eller to, hvem vet?
- Hva vil du se mer av på bloggen?
Hadebra! 

Outfit 06.01.13

Heisann!
Jeg har vært å spilt bowling idag, derfor jeg ikke har blogget noe tidligere.. Har vært ute å tatt outfit-bilder til dere nå, så håper det blir bra :)En litt klein pose.. 


Blazer - Topshop Bukse - Fått den av søskenbarnet mitt Topp - Bik Bok Sko - Din Sko
Haha, det ble nesten all white idag, fant ikke noe den buksa jeg egentlig skulle ha.. Så da ble det svart/hvitt!
 - Hva syns du? 
Hadebra! 

Redigering

Heisann! 
Jeg lurte på om noen av dere søte lesere hadde et redigeringsprogram som er enkelt å bruke å anbefale meg? Trenger virkelig noe på data'n.. Har noen redigeringsprogram, men det er program jeg ikke skjønner døyten av.. Har også noen gratis på nettet :)
Disse bildene er redigert i et gratisprogram på nettet. Hvis du er innterisert i å prøve det ut, kan du trykke her! Hva bruker folk egentlig å redigere bilder med(de som ikke har mac, og de som ikke gidder å bruke penger på photoshop)? Jeg vil veldig gjerne finne et program hvor det er lett å "klippe" bildene, altså få ut deler av bildene. Er ikke så flink til å forklare sånn, men håper dere skjønner og kan hjelpe meg med det :) 
- Kan du hjelpe?
Hadebra!

Outfit 05.01.13

Heisann!
Jeg skal prøve å ta så mange outfit-bilder som mulig. Det er ikke sikkert jeg gidder å legge ut hver dag, men skal prøve så ofte som mulig :) Glemmer jeg det, må dere si ifra! Også kan dere fortsette med å gi meg forslag til hva jeg skal blogge om.Skjorte - Bik Bok Genser - Topshop Bukse - Bik Bok Sko - Din Sko.
- Hva syns du?
Hadebra!

What's in my makeup-bag

Heisann! 
Siden det er så populært å lage innlegg som "hva jeg har i vesken", "hva jeg har i sminkepungen" og sånne ting, tenkte jeg at jeg skulle lage et lite innlegg om hva jeg har i sminkepungen.. :)

Sminkepungen min, hva som er oppi;

Tannbørste og tannkrem, sminkespeil med lys.

Mine tre favoritt mascaraer, øyenbrynskjærer, øyenbrynspenn og eyeliner.

Øyenskygge og kost, pudderkost og favoritt leppestiftene mine.

Tre av neglelakkene mine og deoderanten min.

Siden jeg har hatt en pause i lang tid, så er jeg ikke helt sikker på hva jeg skal blogge om.. Så da tenkte jeg å spørre dere, hva vil dere at jeg skal blogge om? Skal prøve å blogge mest mulig, men siden jeg har skole så er det ikke sikkert at det blir hver dag! Kom med forslag til hva jeg kan blogge om, så skal jeg prøve å få det til:)
- Hva har du i sminkepungen din?
(Hadde satt utrolig stor pris på om du kanskje kunne tatt deg en tur innom innlegget jeg skrev igår, ved å trykke >HER<) 
Hadebra! 

Den vanskelige tiden!

Heisann!
Jeg har fått en del spørsmål om hvordan jeg hadde det på barneskolen fordi på den forrige bloggen jeg hadde, så skrev jeg litt om hvordan det var å ha blitt mobbet og hvordan jeg kom meg igjennom det! Hadde en utrolig vanskelig tid, spesielt i 6.. Men det meste er bra nå, har fått fler venner og jeg vet jeg kan stole på de! De stiller opp for meg når jeg har det vondt og vi snakker om det.

Historien starter i 1.klasse, og slutter i førsten av 7.klasse! Jeg startet på skolen da jeg var 6år, som alle andre. Jeg startet med vennene mine ifra barnehagen, vi var en klasse på 11stk. Alle trodde at det var en perfekt klasse, og ingenting galt kunne skje. Jeg hadde gått på skolen i noen måneder, så mistet folk lysten til å være med meg.. Jeg ble stengt ute, ingen ville ha meg med på kakken/har'n, gjemsel eller andre leker. Jeg var ikke verdt det! Det gikk to måneder med ingen venner, men en dag kom en av guttene i klassen bort til meg og spurte om jeg ville leke.. Selvfølgelig sa jeg ja! Etter den dagen var vi sammen hele tiden, jeg fikk t.o.m være med de andre å leke! Det varte i noen måneder, helt til jeg ble litt for revet med og startet å bestemme over de andre..

Ingen ville være med den skjefete politijenta, som jeg ble kalt.. Den eneste som faktisk ville være med meg, var den gutten som en dag kom bort til meg! Det første året på skolen hadde gått, og vi startet i 2.klasse.. Jeg var ikke gammel nok til å skjønne hva som skjedde, jeg trodde jo det skulle være sånn.. Det var liksom aldri noen spørsmål, jeg var jo bare lagd sånn? Det var hvertfall det jeg trodde.. I 2.klasse fikk jeg litt fler venner, så jeg hadde noen å være med hver dag! Et halvt år i 2.klasse var godt, da startet de eldre å plukke på meg.. Jeg var så rar, slem, sjefete og ingenting var bra med meg.. Jeg trodde det var sånn det skulle være, så jeg sa ikke ifra til noen! Jeg lot de som var eldre enn meg tråkke ned på meg, fordi jeg trodde det var sånn det skulle være.. 

3.klasse var det samme som 2.klasse, men jeg begynte å skjønne litt mer.. Hva de eldre sa og gjorde mot meg, hvorfor var de så slemme? Det var ikke så mye jeg kunne gjøre, jeg var jo bare en liten 3.klassing! En dag kom læreren min bort til meg og spurte hvordan jeg hadde det, og da svarte jeg at jeg ikke likte å være på skolen fordi de eldre var slemme mot meg.. Vi hadde faddere, men de tok nesten aldri ansvar og var ikke tilstede der for oss.. Det ble tatt opp på et møte blandt lærerne, og det ble tatt opp i de fire klassene som var på skolen! Det var stille i noen måneder, men folk klarte ikke å holde munn i lang tid.. Jeg ble fortsatt plukket på, alt det dumme skulle frem.. Ingenting av det gode ble tatt opp, jeg var bare dum og ingenting var bra med meg! 

Jeg begynte i 4.klasse og trodde at det skulle bli bedre, men det ble ikke noe bedre.. Nå var det de som var yngre som plukket på meg, de sa jeg var så rar, dum, stygg og jeg kunne ikke leke med noen! Det var ikke plass til meg, ikke engang på bursdager ble jeg invitert.. Ifra 1-3 så var jeg på 5 av 30bursdager, fordi ingen ville ha meg med. Det var denne gutten som en dag kom bort til meg, som gjorde det siste året på skolen bedre, jeg fikk komme i bursdager det siste året. Det var fler som hadde lyst å være med meg og jeg fikk litt fler venner! Det ble stille det siste halvåret og jeg fikk være med på nesten alt. Jeg hadde det gøy det siste halvåret og jeg gledet meg til vi skulle bytte skole.. 

5.klasse var rundt hjørne, sommeren hadde vært fin og jeg hadde vært med venner hele tiden! Det var ingenting som kunne bli bedre, jeg hadde fått meg venner og folk ville være med meg.. Første dagen på ny skole var skummel, men jeg hadde jo vennene mine(?).. Det var det jeg trodde, jeg var forstatt ikke så gammel så jeg var ikke helt sikker på hva som skjedde og ikke..  Jeg hadde fortsatt den gutten som gjorde alt lett for meg, men de andre var borte! Det var ingen som ville være med meg igjen.. Jeg var med denne gutten, men en dag kom det to jenter bort til meg! Jeg fikk endelig en jentebestevenn, og det var litt rart i starten fordi jeg var vant til å være med gutter.. Dette gjorde også alt mye lettere for meg, jeg ble fortsatt bedt i bursdager og det var fint.

5.klasse var et rart år, fordi jeg mistet venner og jeg fikk nye venner. Og det var mye som skjedde utenom skolen og vennene jeg hadde.. Jeg hadde begynt å skjønne litt mer og jeg lurte på hvorfor folk ikke ville ha meg med på ting, men jeg klarte aldri å finne et svar på det! Har enda ikke fått et ordentlig svar på hvorfor det var som det var.. Jeg begynte i 6.klasse og det føltes som om jeg gikk i 3.klasse igjen, nå var det blitt værre igjen.. Ingen ville ha meg med på ting og det var folk som begynte å kalle meg ting igjen, nå gjorde det vondt fordi jeg begynte å skjønne hva de sa og gjorde! Jeg mistet en av bestevennene mine oppi alt dette, jeg trodde at jeg var skada eller noe fordi ingen ville være med meg!

Det var slutten av 6.klasse og jeg fikk litt fler venner igjen, men det var fortsatt de som ikke ville meg annet enn vondt.. Det gjorde vondere og vondere, jeg trodde at det ikke skulle bli bra igjen og tenkte de værste tankene! Det var denne gutten som holdt meg oppe, han var der hele tiden og han er den eneste som vet hele historien fra den minste lille detalj. Jeg trodde at det var en mening med det, at jeg ikke skulle ha venner fordi jeg ikke var velkommen i verden.. Jeg hadde liksom ingen plass her! Jeg var helt nederst og jeg gruet meg til å starte i 7, men når vi begynte i 7. klasse ble plutselig alle stille. Det var ingen som sa noenting til meg lenger, og folk begynte å spørre om jeg ville finne på ting og jeg fikk flere venner!

Jeg hadde aldri snakket med noen om denne historien, ikke engang foreldrene mine visste om alt! Jeg var på en klassetur i oktober ifjor, og det var første gangen jeg noen gang har snakket om det.. Bestevenninnene mine hadde ikke peiling på at noe av det hadde skjedd, den eneste som visste om det var gutten som alltid har vært her! Han er en av mine bestevenner den dag idag, og jeg er utrolig takknemlig for at han aldri har gitt meg opp!♥ Jeg turte ikke snakke om det til hele klassen, men jeg snakket med noen og fikk de fleste til å gråte.. Jeg hadde aldri forventet å få en sånn respons, men jeg følte meg lettet og jeg har fått det mye bedre etterpå! Jeg snakket med mamma dagen etter og hun klarte ikke se på meg uten å gråte! Etter at jeg åpnet meg, har jeg fått fler gode venner og jeg har det mye bedre enn noen gang!  

Jeg har aldri hatt det bedre enn det jeg har nå! Og er utrolig takknemlig for alt mulig.. Dere må ikke tro at alt er helt perfekt og at alle liker meg osv, jeg har ikke sånn super duper mange venner nå heller, men jeg klarer meg med de jeg har! Fordi de er alltid her for meg om det skulle være noe, og jeg vet jeg kan stole på dem! Jeg vil bare takke alle som har vært hos meg igjennom alt! Og tusen takk til alle som er her for meg nå, det betyr så utrolig mye!:) Jeg er kjempe glad idere alle samme, dere aner virkelig ikke! 
- Har du en historie du vil fortelle, eller lurer du på noe? 

Nyttårsforsetter

Heisann!
Siden det er så populært for tiden, tenkte jeg at jeg skulle slenge meg på:)
Så her er noen av mine nyttårsforsetter;

- Ta mer hensyn til alle rundt meg, uansett om jeg liker de eller ikke!
- Jeg skal bli mye mer ryddig av meg!
- Være mer med venner, familie og være mer sosial med dem!

- Bli flinkere til å håndtere triste-episoder!
- Skaffe meg en jobb og tjene penger!
- Begynne å trene, for å få den kroppen jeg så lenge har ønsket meg!

- Engasjere meg mer på skolen, få bedre karakterer blandt annet!
- Få drømmegutten(?) som jeg så lenge har vært forelska i..
- Spise mer sunt!

- Åpne meg mer for venner!
- Møte nye mennesker, få nye venner og oppleve nye steder!
- Få en bedre klesstil!

- Bruke penger på mer fornuftige ting, ikke sløse.. Og spare penger til ferier og reiser!
- Få meg mac!
- Bli flinkere til å lytte til foreldrene mine!

Har ganske mange fler, men tror det holder med disse:) Har du noen nyttårsforsetter?
Hadebra!

HAPPY NEW YEAR!

Heisann:)
HAPPY NEW YEAR ♥

Jeg har ikke blogget på utrolig lenge, beklager så mye for det! Men godt nytt år til dere alle, håper dere har hatt en herlig jul:)
Her er noen bilder fra året 2012, noen av de beste øyeblikkene i livet mitt er samlet på disse bildene, og det er bare et år. 
Må året 2013 bli like bra som 2012, har hatt mine beste og verste øyeblikk i 2012!
- Hvordan har ditt år vært?
Hadebra!