februar 2013


Topp 5 sanger

Heisann!
Tenkte jeg skulle legge ut mine topp 5 favoritt sanger for øyeblikket.. Jeg beklager for at jeg ikke får lagt ut roomtour-videoen enda, men jeg får ikke redigert den.. Så jeg må nesten bare vente til jeg får en data det går ann å fikse på.. Her er hvertfall mine topp 5 favoritt sanger;

1. Justin Bieber - I Would
 
2. Lupe Fiasco & Guy Sebastian - Battle scars

3. R.I.O feat. Nicco - Party Shaker

4. Imagine Dragons - Demons

5. Eric Turner feat. Avicii - Dancing in my head

Dette er bare mine topp 5 favoritter.. Jeg hører på utrolig mange fler, men tenkte at det ikke er noe vits å legge ut fler enn 5!
- Hva syns du om sangene ?
Hadebra! 

Inspiration

Heisann!
Her er dagens inspirasjon;


- Hva syns du? 
Hadebra!

Inspiration

Heisann!
Jeg orker ikke blogge så mye nå om dagen.. Har så utrolig mye skolearbeid, så jeg kommer til å bruke tiden min på det istede for bloggen.. Jeg kan prøve å legge ut inspirasjonsinnlegg hver dag :) Her er dagens inspirasjon;


- Hva syns du? 
Hadebra!

Uptate

Heisann!
Skulle si ifra at det ikke blir noe blogging idag, fordi jeg drar å griller med familien nå.. Og når jeg kommer hjem, må jeg øve til framføring som jeg skal ha imorra..

Er ikke sikker på når videoen blir lagt ut, men jeg skal legge den ut så fort jeg får data! :) 
- Hva skal du idag? 
Hadebra!

Inspiration

Heisann!
Jeg får ikke blogget så mye idag, fordi jeg skal på øvelsekjøringskurs.. Også har jeg ingen data-.- Jeg skal prøve å filme en "roomtour" video når jeg kommer hjem fra kurset! Legger den mest trolig ut imorra :) Over til overskriften, her er dagens inspirasjon;


- Hva syns du? 
Hadebra!

VIDEO?!

Heisann!
Jeg har fått endel spørsmål om jeg kan lage fler videoer, og selvfølgelig kan jeg det :) Jeg har ikke peiling på hvordan video jeg skal lage, så må nesten få litt hjelp hvis jeg skal ha mer videoblogger..
Har sett at det er veldig populært å lage sånn kvelds/morgens rutine, roomtour, sminke og månedens favorittervideo.. Vil dere at jeg skal lage en slik video, bare si ifra! 
- Hvordan video skal jeg lage? 
Hadebra!

Tre søte frisyrer..

Heisann!
Jeg er ikke en super flink frisør, men jeg har prøvd å lage noen frisyrer som er veldig enkle å lage.. Alle frisyrene er fletter, og jeg syns alle sammen er veldig søte egentlig! Håper dere syns det samme..
Nr.1; Vanlig sideflette, men litt mer "pyntet".. Du kan velge selv om du vil ha sløyfe, blomst eller bare en vanlig strikk! Jeg syns det ble litt søtt med en liten sløyfe, så tok det istede for en vanlig strikk!
Nr.2; Vanlig flette, som er litt "rotete".. Jeg er ikke så veldig flink til å flette bak hodet, som dere ser.. Men jeg prøvde ihvertfall:) Her kan du også velge om du vil pynte litt mer eller bare ha det vanlig sånn som jeg har..

Nr.3; Dott, som er laget av fletten.. Her har jeg bare tatt fletten og snurret rundt, og satt fast med en strikk(man kan også bruke spenner).. Her kan du også velge å pynte litt mer, eller bare la den være enkel.. Jeg syns begge deler er veldig søtt!
- Hva syns du? 
Hadebra!

Inspiration

Heisann!
Fikk ikke blogget noe igår fordi jeg var i Oslo å spilte kamper, kom ikke hjem føre utpå kvelden.. Jeg var så utrolig sliten når vi kom hjem, så jeg orket rett og slett ikke.. Derfor skal jeg prøve å blogge litt mer idag :) Dagens inspirasjon;


- Hva syns du? 
Hadebra!

Inspiration

Heisann!
Jeg sitter å er helt oppslukt i TV'n nå, selvfølgelig pga Idol.. Favorittene idag er den svenske sjarmøren Mattias og den råe gutten fra Fredrikstad Sander! Mattias har sunget og jeg gleder meg som en liten unge til Sander sin tur.. Her er dagens inspiration;


- Ser du på Idol? 
- Hva syns du?
Hadebra!

Kose fredag!

Heisann! 
Idag tidlig når jeg våknet, bestemte jeg meg for å ha en avslappende fredag.. Og ha litt tid for meg selv :) Startet dagen med et forfriskende bad, og nå skal jeg kose meg helt innpakket i dyna mi med en film på TV'n!

Siden jeg er alene hjemme til kl.4, tenkte jeg og bare skru meg selv helt av for alt rundt meg og bare slappe av.. Blogger mer ikveld! 
- Hva skal du idag?
- Har du dager du bare skrus helt av?

Hadebra!

Favoritter - Sminke

Heisann! 
Tenkte jeg skulle legge ut et favoritter innlegg til, siden det er en stund siden sist.. Jeg beklager for dårlig kvalitet på bildene, men jeg tok de med telefonen siden jeg ikke har kameraet mitt her og data'n er på rep! Her er favorittene mine innenfor sminke;

Øyenskygger og rouge..

Gull/sølv og sølv øyenskygge..

Vinrød og en knall rød leppestift..
Dette er mine favoritter innenfor sminke nå for øyeblikket, siden jeg egentlig ikke bruker så mye sminke har jeg heller ikke så mange favoritter! Jeg vil også anbefale dere å kjøpe sminke fra Mary Kay om du ikke allerede har sminke derifra.. 
- Hva syns du?
Hadebra!

Inspiration

Heisann! Dagens inspirasjon;

- Hva syns du? 
Hadebra!

Uptate

Heisann! 
Jeg har hatt en utrolig daffedag idag, derfor har jeg ikke blogget noe før nå.. Skal snart på trening så vi får se om jeg orker å poste et innlegg når jeg kommer hjem.. En av en million ting som er godt med ferie^^ Jeg kan gjøre hva jeg vil!

-Hva har du gjort idag? 
Hadebra!

Skoleball 2013

Heisann! 
Nå har bildene ifra ballet blitt lagt ut, så tenkte jeg kunne legge ut noen av de.. Bildene læreren min tok av meg og vennene mine, har jeg ikke fått enda.. Så de legger jeg mest trolig ut når jeg får dem, om de er fine og vi ikke ser ræva ut..Kveldens hoaster, Herman og Håkon!


Jentenes tale ble holdt av to kjekke gutter med navn Isak og Martin!


Guttenes tale ble holdt av to søte jenter med navn Sina og Benedicte!


Hoastene ble litt classy og fikk på seg dressene!- Har du hatt skoleball?
Hadebra! 

Inspiration

Heisann!
Har ikke hatt inspirasjonsinnlegg på en stund nå, fordi jeg syns det ble så tungvindt å bruke telefonen hele tiden.. Men nå som jeg har data igjen(inntil videre), så tenkte jeg å legge ut dagens inspirasjon;

- Hva syns du?
- Hva skal du idag?
Hadebra! 

Innkjøp 18.02.13 - Video

Heisann!
Nå har jeg filmet og redigert ferdig innkjøpsvideoen.. Det er min første innkjøpsvideo, så den blei litt klein.. Men håper den blei bra nok;

- Hva har du gjort idag?
Hadebra! 

Bestfriend

Heisann!
Nå sitter jeg hjemme med Helene og venter på at klokka skal bli to.. Da drar vi til Sverige med Mariel, for å shoppe litt og spise :) Overskriften er egentlig om meg og Helene, hadde lyst å lage et lite innlegg om hvor glad jeg er i henne!  Tenkte å legge ut begge bestfriend tag videoene og noen bilder av oss.. Har vært bestevenner i snart 2år, og gleder meg til flere minner med den herligste jenta jeg har møtt!

  

- Hva skal du idag?
Hadebra! 

Outfit 17.02.13

Heisann!
Søndag igjen, og ingenting å gjøre som vanlig.. Har vært en liten tur hos søstern, men er hjemme igjen nå.. Blir å sitte hjemme å sture i hele kveld, men imorgen blir det Sverige med jentene :) Her er dagens outfit;

Skjorte - Bik Bok
Topp - Cubus
Bukse - Bik Bok
Armbånd - H&M
- Hva syns du?
- Hva skal du idag!
Hadebra!

Outfit 16.02.13

Heisann!
Nå sitter jeg forever alone på en lørdags kveld, noe som er sykt kjedlig.. Har vært i bursdag idag, så her kommer dagens outfit;

Skjorte - Bik Bok
Hvit topp - Cubus
Skjørt - Bik Bok
Strømpebukse - Cubus
Sko - Syden
- Hva syns du?
Hadebra!

Bestfriend TAG #2 - Video

Heisann!
Jeg og Helene har lagd ferdig bestfriend TAG videoen nå, og den har blitt lastet opp og er klar for å bli sett på.. Så håper dere liker den :)

- Vil du ha flere videoer?
- Hva skal du idag?
Hadebra!

I det siste..

Heisann!
Jeg beklager utrolig for at jeg ikke har blogget noe de siste dagene., men jeg har hatt så utrolig mye skolearbeid.. Derfor har jeg prioritert skolen føre bloggen, men nå har jeg ferie og skal prøve å blogge bedre i ferien :) De siste dagene har egentlig vært vedig kjedelige., men igår var jeg på skoleball og det var litt stas.. Det er litt kjedelig at det var mitt siste skoleball, og at jeg så absolutt ikke var fornøyd med ballet idet hele tatt! Men får gjøre andre ting som er gøy istede! Slenger med et bilde fra igår også;

Jeg sitter nå hos Helene og skal sove her inatt! Vi har tenkt å filme "Bestfriend Tag #2" videoen ikveld etter idol, så får vi se om vi får postet den ikveld ellr imorgen.. Skal prøve å redigere den og lagt den ut ikveld! 
- Hva skal du ikveld?
Hadebra!

Uptate

Heisann!
Jeg har som sakt vært barnevakt hele helga, noe som har vært greit slitsomt.. Jentene har vært veldig snille da, så det har hjulpet! Men det er utro fælt å stå opp så tidlig i helga når man er vant til å sove til hvertfall 12.. Har hatt det koslig da, på fredag var vi på ridning og så på Lone.. På lørdag var Lone i bursdag så jeg hadde noen timer med Ella alene, og når Lone kom hjem ifra bursdagen så var det barnetv og vi spiste pizza..

Nå sitter vi å ser på barnetv, og koser oss med popkorn :)
- Hva har du gjort i helga?
Hadebra!

Before I die

Heisann!
Jeg tenkte jeg skulle legge ut et "before I die" innlegg, har gjort det før også.. Men er ikke sikker på om jeg har sletta innlegget eller ikke ;)
- Hva har du lyst til å gjøre før du dør?
Hadebra!

Inspiration

Heisann!
Da har jentene sovet i noen timer, jeg har sett på idol og søstern har akkurat dratt på jobb.. Derfor sitter jeg her, ute i ødemarka aleine.. Hater å sitte her aleine, men jeg overlever denne gangen også :) Her er dagens inspirasjon;


-Hva syns du?
Hadebra!

Uptate

Heisann!
Jeg skal sitte barnevakt hele helga, så jeg er ikke sikker på om jeg får blogga noe særlig.. Skal prøve å legge ut et par innlegg iløpet av helga om ikke mer :)

Dere må kose dere masse og ha en fin helg hvertfall!
- Hva skal du i helga?
Hadebra!

Just girly things #2

Heisann!
Jeg tenkte å legge ut et "just girly things" innlegg til, for det var fler som syns det var litt kult.. Trenger også litt mer inspirasjon, så kom gjerne med forslag!

Jeg elsker just girly things!
- Hva syns du?
Hadebra!

Inspiration

Heisann!
Har vært på konferanse idag og fått endel skryt.. Noe jeg ikke trodde skulle skje, var helt sikker på at jeg skulle få kjeft fordi jeg snakker så mye.. Nok om det, her er dagens inspirasjonsbilder;

Haha, vet det bare er torsdag idag!
- Hva syns du?
Hadebra!

Inspiration

Heisann!
Dagens inspirasjonsbilder;- Hva syns du?
Hadebra!

Outfit 06.02.13

Heisann!
Jeg har vært på trening idag, gjorde lekser når jeg kom hjem.. Og jeg var helt oppslukt i TV'n nå, fordi Christopher var med på idol igjen:) Derfor har det ikke blitt noe blogging før idag, men her er dagens outfit;


Blazer - Topshop
Topp - Bik Bok
Bukse - Cubus
- Hva syns du?
Hadebra!

Outfit 05.02.13

Heisann!
Har så utrolig mye prosjekter på skolen nå.. Derfor blir det litt senere blogging framover, men skal prøve å blogge hver dag :)
Jeg var utrolig sliten idag, så orket ikke sette på noe spesielt idag.. Ble egentlig en veldig komfortabel outfit idag! Olabukse og stooor hettegenser..Genser - Syden
Bukse - Bik Bok 
- Hva syns du?
Hadebra!

Promdress

Heisann!
Beklager for at jeg ikke har blogget noe tidligere idag, men jeg har vært borte i hele dag.. Har endelig vært å fiksa ballkjolen min, og er super fornøyd! Gleder meg sånn til å bruke den:)

Jeg forelska meg i kjolen det øyeblikket jeg så den på nettet, men det var noe helt annet å få den hjem.. Jeg døde når jeg prøvde den, og jeg følte meg så og si som en prinsesse! Ble et litt utydelig bilde, fordi det er tatt med telefonen.. Kommer ordentlig bilder etter ballet!
- Hva syns du?
Hadebra!

Inspiration

Heisann!
Søndager er så kjedelig.. Har ikke gjort noe fornuftig idag, har ligget på sofaen i hele dag og sett på TV.. Daffedag til tusen! Skal fortsette å daffe, og her er dagens inspirasjon;

- Hva syns du?
Hadebra!

Tiger dilla!

Heisann!
Siden det er søndag, ingenting å gjøre og jeg er drit sliten fordi jeg har vært borte inatt så sitter jeg bare å daffer akkurat nå.. Og siden jeg nesten aldri har noe å gjøre på søndager, blir det dønn kjedelig.. Derfor gikk jeg inn på weheartit og så litt, og som de fleste sikkert har sett så har jeg hatt med tigerbilder på de siste inspirasjonsinnleggene.. Dette er fordi jeg rett og slett har blitt helt dilla på tigere!

De er så utrolig nydelige.. Jeg skulle gjerne hatt en tiger som kjæledyr! Haha, trokke det ;o
- Hva syns du om tigere?
Hadebra!

Wants from runwaydreamz

Heisann!
Jeg la ut et wants innlegg forrige dagen, skal gjøre det samme idag.. Men nå er det wants ifra runwaydreamz.. Skulle virkelig ønske jeg hadde mer penger nå!

Jeg eller runwaydreamz produkter, MEN synd det river sånn i lommeboka.. De har kjempe fine produkter og det er god kvalitet har jeg hørt..
- Hva syns du om runwaydreamz?
Hadebra!

Inspiration

Heisann!
Har ikke blitt noe blogging før idag fordi jeg har spilt bowling, ble igjen en stund etter kampen og trente med en av kompisene mine.. Ble henta i seks tiden, og sitter nå å ser på Fullham - Manu :) kommer kanskje et innlegg til litt senere.. Men her er dagens inspirasjonsbilder;


- Hva syns du? 
Hadebra!

Inspiration

Heisann!
Syns det er veldig mye det samme her på bloggen nå.. Tenkte kanskje å filme en januar favoritter video, så fort jeg har en data tilgjengelig? Kom gjerne med forslag til hva jeg kan blogge om også! Her er dagens inspirasjon;


-Hva syns du? 
Hadebra!

Outfit 01.02.13

Heisann!
Herregud, februar allerede? Det har gått utrolig fort.. Har ikke rukket å gjøre noe denne måneden, men får ta det igjen nå i februar!
Dagens outfit;


Singlet - Cubus 
Skjorte - Bik Bok
Bukse - H & M
Sorry for krussedull, men uttrykket mitt ble helt fucka på bildene..
- Hva syns du?
Hadebra!