august 2013


London innlegg, kommer

Heisann!
Jeg beklager for ikke å ha blogget noe på en stund, men har hatt mye å gjøre.. Vært i London, og rett på skolen etter det.. Jeg skal prøve å legge ut et London innlegg etterpå eller imorra:)

- Hva har dere gjort de siste dagene?
- Går du på skolen?
Hadebra

Heartbroken

Heisann!
Har du noen gang tenkt over hva du har sakt eller tenkt om en person, har du noen gang vært med på å knuse en person? Jeg vil gjerne ta opp et vanskelig tema, nemlig det å være helt knust.. Hvis du har lest bloggen min før, vet du hva jeg gikk igjennom i barndommen min! Det gikk ikke en dag uten at jeg ble mobbet, og dette knuste meg den dagen jeg åpnet meg for vennene mine.. Det var en stor lettelse, men det var først da jeg forsto hva som hadde skjedd! Jeg gråt i flere dager, men jeg visste at jeg hadde vennene mine og at ting ville gå bra.. Jeg har hatt det kjempe bra den siste tiden, men igår skjedde det verste som kunne skjedd.. Og jeg vet ikke om jeg kan fikse det igjen, derfor angrer jeg virkelig på det jeg gjorde! Jeg sa ting jeg ikke skulle sakt, og jeg angrer stort.. Jeg ødela meg selv, og nå tenker jeg bare hvorfor jeg sa og gjorde det jeg gjorde.. Det hadde den verste konsekvensen jeg kan tenke meg, og jeg mistet den jeg elsker mest her i verden.. - Har du noen gang blitt knust?
Hadebra ♥ 

Outfit 10.08.13

Heisann!
Idag har jeg vært på grendeturneringa, og sett på hjemmelaget mitt komme på andre plass.. Det var absolutt ikke fortjent å komme på en andre plass, med tanke på hvordan motstanderlaget spilte! Man kan si at det var alt annet enn fotball, og det var helt forferdelig å se hvordan dommeren bare sto der å så på at de taklet.. Kjente jeg ble mer og mer provosert, og til slutt klikket det helt for meg.. Når to voksne personer klarer å løpe ned en gutt på 14, så han ligger nede og har så sterke smerter så han gråter, da er det kanskje på tide at dommeren våkner? Her er dagens outfit;Topp - Bik Bok 
Shorts - Cubus 
Hva syns du? 
Hadebra ♥ 

Reisemenneske

Heisann!
Jeg har vært endel på tur i sommer, blandt annet i Molde.. Denne dagen var jeg på roadtrip med tre herlige gutter med navn Ola, Halvor og Stian. Tenkte derfor jeg skulle dele litt bilder med dere og se hva dere syntes :)

Den søte sjåføren vår, Ola
Var en helt utrolig utsikt, det var krystallklart vann og jeg måtte bare stoppe å ta bilder.

Se på det vannet da, omg!

Som dere ser, jeg ble den verste turisten på denne turen! Måtte ta bilder av alt mulig jeg så.Jeg er ingen fotograf, så bildene jeg tar blir ikke akkurat perfekte!
 - Hva syns du om bildene?
- Har du vært i Molde før?
Hadebra♥ 

Sommer

Heisann!
Jeg har savnet bloggen sykt nå idet siste, vurderer å begynne å blogge smått igjen.. Men jeg vet ikke hvor mye det kommer til å bli, og om det blir bra.. Har ikke peiling på hva bloggingen blir om, så om dere har noen forslag bare spytt ut :) Skal prøve å oppdatere dere på hva som skjer og ikke! Har skjedd endel siden sist, har blandt annet vært på leir, bestilt London tur og fått to herlige skapninger inn i hus(to fostersøsken).. To uker til jeg drar!

- Hva har du gjort hittil i ferien?
Hadebra ♥