Video


VIDEO?!

Heisann!
Jeg har fått endel spørsmål om jeg kan lage fler videoer, og selvfølgelig kan jeg det :) Jeg har ikke peiling på hvordan video jeg skal lage, så må nesten få litt hjelp hvis jeg skal ha mer videoblogger..
Har sett at det er veldig populært å lage sånn kvelds/morgens rutine, roomtour, sminke og månedens favorittervideo.. Vil dere at jeg skal lage en slik video, bare si ifra! 
- Hvordan video skal jeg lage? 
Hadebra!

Innkjøp 18.02.13 - Video

Heisann!
Nå har jeg filmet og redigert ferdig innkjøpsvideoen.. Det er min første innkjøpsvideo, så den blei litt klein.. Men håper den blei bra nok;

- Hva har du gjort idag?
Hadebra! 

Bestfriend TAG #2 - Video

Heisann!
Jeg og Helene har lagd ferdig bestfriend TAG videoen nå, og den har blitt lastet opp og er klar for å bli sett på.. Så håper dere liker den :)

- Vil du ha flere videoer?
- Hva skal du idag?
Hadebra!

Bestfriend Tag

Heisann!
Jeg og Helene lagde en bestfriend tag video samtidig som jeg svarte på spørsmålsrunden, men jeg glemte å legge den ut.. Derfor legger jeg den ut nå, og håper dere liker den :)

- Hva syns du?
Hadebra!

Spørsmålsrunde - Svar

Heisann!
Jeg beklager at jeg ikke fikk blogget så mye igår, men jeg hadde lekser også filmet jeg og Helene to videoer til dere.. Svarte på spørsmålsrunden og lagde en bestfriend tag.. Håper det ble brae nok svar, også er det bare og spørre om noe hvis du lurer :) Jeg prøver å svare så bra som mulig!

Tusen takk for alle spørsmålene! Hvis du har forslag til videoblogg, trykk >her<
- Hva syns du om svarene ?
Hadebra! 

Video ?

Heisann!
Jeg har fått noen spørsmål om jeg kan lage forskjellige videoer, men hva skal jeg lage videoblogg om? Håper du kommer med forslag til hva jeg kan lage video om, så skal jeg prøve å fikse det.. Kan f.eks begynne med "månedens favoritter" eller noe sånn? Jeg har ikke peiling, men det er du som velger :)

- Hva vil du at jeg skal lage video om?
Hadebra!